Kirkenes Event & Artist
Kirkenes Event & Artist

Kirkenes Event & Artist er et eventselskap som arrangerer en årlig festival i Sør-Varanger, den første helga i september hvert år.  Per i dag er dette det eneste arrangementet som står i fokus for oss.  Grenseløsfestivalen ble første gang arrangert i 2012.

Varangerfestivalen
Varangerfestivalen

Varangerfestivalen er en av Nord-Norges største festivaler og har i 32 år presentert utfordrende musikk på 70 grader nord.  Tradisjoonelt en festival for jazz og blues, i dag en moderne sjangeroverskridende festival med fokus på artister fra nord og musikk som pusher grenser. 

Festivalen er eid av Vadsø jazzklubb, som også eier og driver Vadsøs nye kulturscene Kooperativet, sammen med 11 andre kultur- og idrettsorganisasjoner i Vadsø.  Vår administrasjon består av daglig leder og to produsenter.

Varangerfestivalen arrangerer rundt 40 konserter og utstillinger over fire dager i august, mens Kooperativet står for 60-70 arrangement i året.  Til sammen gjør vi Vadsø til Norges beste konsertby!

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.