Film

Elle Sofe AS

Vi tilbyr koreografi til teater, film og musikkvideo, samt skreddersydde events og foredrag. Vi produserer også egne scene- og filmproduksjoner. Vi har en unik kunstnerisk stil basert på den samiske, tradisjonelle tenkemåten.

Formidlingskraft AS

Trenger du konferansier, debattleder, intervjuer/journalist, skribent, foredragsholder eller kåsør. Ta kontakt med Torill Olsen i Formidlingskraft AS .

Orto Polare

Orto Polare AS er verdens nordligste film- og produksjonsselskap drevet av Gørild Mauseth og Tommaso Mottola. Hovedsete er i Kjøllefjord, og her skapes film, kunst, musikk og teater.

Peak Vision Media

Peak Vision Media ledes av Andreas Ausland og er totalleverandør på små og mellomstore filmproduksjoner for næringslivet og TV-bransjen. Erfaring, kunnskap, kvalitet og punktlighet kjennetegner våre leveranser.

Rein Lyd

Rein lyd drives av Kim Erling Johansen og tilbyr lydetterarbeid, lyddesign, lydopptak og musikkproduksjon. Tar oppdrag i hele Nord-Norge.

Sahkkon

Elle Márjá Eira er artist og kunstner som jobber med film og musikk. Det musikalske uttrykket er i skjæringspunktet mellom joik, elektronika og urfolksmusikk.

BUTIKKEN ER FORTSATT UNDER UTVIKLING. Fjern