Opplevelser/turisme

Ekkerøy Feriehus

Ekkerøy feriehus  tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur. Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Julemuséet

Verdens nordligste julemuseum i Mehamn gir julestemning hele året. Her får besøkende se julepynt og juletradisjoner fra mange land og kanskje finne en sjelden juleantikvitet å kjøpe.

Kulturpiloten

Kulturpiloten – Laboratoriet for kunst, kultur og stedsutvikling legger til rette for kunst- og kulturnæring i Vardø; Festivaler, kulturarrangementer, søknader, rådgivning m.v. Daglig leder er Gry-Anita Kristiansen.

Kulturpilot.no

+ 47 917 70 404

post@kulturpilot.no

facebook

twitter

 

Scandic Vadsø

Scandic Vadsø er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Vadsø. Med et rikt kulturliv og en rekke aktiviteter og arrangementer er Vadsø en destinasjon for å oppleve norsk kultur og natur på nært hold.

 

Tana Panorama Apartments

Tana Panorama leier ut stilige leiligheter med utsikt over Tanaelva i Finnmark og eies av Iris Egilsdatter og Ole Henrik Somby.

Tufjord brygge

Tufjord Molta & utleie A/S tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. Utleie av leiligheter og båter på bryggekanten i nydelige Tufjord på Rolvsøy i Vest- Finnmark. Kortest vei til de beste fiskeplassene!

Varangerkokken

Varangerkokken Tor Emil Sivertsen tilbereder og serverer fisk laget på lokale råvarer fra Vardø hotell, men tar også andre oppdrag med matopplevelser fra Varanger i fokus.

BUTIKKEN ER FORTSATT UNDER UTVIKLING. Fjern