Ny rådgiver med på Hermetikken-laget!

 In Nyheter

I november fikk Hermetikken en tredje ansatt med på laget. Da Anette Dørmænen i vår så at Hermetikken lyste ut en stilling, tok hun raskt pause fra eksamensskrivingen og satt seg heller ned for å skrive jobbsøknad.

– Jeg satt midt i det verste eksamensstresset, og visste at om bare få uker skulle jeg stå nyutdannet på bar bakke uten noen spikret fremtidsplan. Så denne utlysningen fra Hermetikken kom på et perfekt tidspunkt, sier hun.

På dette tidspunktet tok Anette videreutdanning i kulturledelse, en ettårig utdanning fra OsloMet som krever at man har bachelorgrad i kunstfag fra før av. Anette sitter på en bachelorgrad i skuespill, i tillegg til at hun er dramapedagog og adjunkt.

– Jeg har drevet med skuespill og teater så å si hele livet, og det er ingen hemmelighet at jeg er svært glad i å stå på scenen og være kreativ. Det føltes likevel som om de siste brikkene falt på plass i løpet av året med kulturledelse, og jeg sperret øynene opp for litt andre måter å jobbe med kunst og kultur på, forteller hun.

Kulturledelse-studiet har gitt Anette kompetanse og studiepoeng i både markedsføring, organisasjon og ledelse, prosjektledelse, entreprenørskap, digitalisering, og økonomi.

– Etter mange år som utøvende kunstner, er jeg sulten etter en litt annen type hverdag. Jeg føler helt ærlig at jeg har skutt gullfuglen og landet drømmejobben. Jeg har vært nysgjerrig på og sett opp til Hermetikken helt siden jeg var liten, og som ansatt her får jeg muligheten til å vokse og bruke kompetansen min, i tillegg til at jeg får snakke med masse dyktige, spennende og kule mennesker hver eneste dag. Dessuten er det veldig godt å omsider ha flyttet hjem igjen etter åtte år i Oslo, avslutter hun.

Fremover vil Anette ha særlig ansvar for kommunikasjons- og informasjonsarbeidet i Hermetikken. Hun ønsker å bidra til tettere kommunikasjon og samarbeid på kryss og tvers av Hermetikkens medlemmer og samarbeidspartnere. Dersom bedriften din er medlem av Hermetikken, er det stor sannsynlighet for at Anette ringer deg for å slå av en uhøytidelig prat om ikke så altfor lenge!