ARKHAUS AS
ARKHAUS AS

ARKHAUS er det eneste arkitektfirma fast etablert i Hammerfest.

Vi tilbyr kompetanse og råd i høve til regionale utfordringer for planlegging, men alltid med blikk på nasjonal og internasjonal utvikling innenfor arkitektur og ikkje minst det lokale kulturlivet.

Vi jobbar alltid i mot heilege løysinger, med blikk på omgjevnad, administrative og tekniske utfordringer og behovet til brukaren. Utforming av form og fasade inkludert val av material og farge er dermed ofte ikkje utgangspunkt, men resultat av ein foregåande, omhyggeleg funksjonsanalyse. 

Verktøyet i ARKHAUS er fyrst og fremst hovudet. Idéane formidlast avhengig av prosjekttype og omfang, med penn og papir eller via dataassistert konstruksjon på skissar, detljteikningar og illustrasjonar i både 2D, 3D og som interaktiv modellering BIM.

Vi kan gjeve assistanse på alle område og i alle fasar av prosjektering, med fokus på einebustadar, større bustadsbygg og generell busetnad, kontor og næringsbygg, helseinstitusjonar og offentlege bygg. 

Arktisk Design
Arktisk Design

Arktisk design er et lite designkontor i Finnmark, etablert og drevet av grafisk designer Karine Pedersen.  Lidenskap for vakkert og estetisk design kombinert med funksjonalitet er drivkraften bak designkontoret i Smalfjord.

Arktisk design tilbyr helhetlig og kvalitetssikret design til bedrifter som har et behov for å skille seg ut i markedet i Nord-Norge.

Front Interiør AS
Front Interiør AS

Vi er to interiørkonsulenter bosatt i Lakselv og Alta som tilbyr interiørtjenester til både private og bedrifter i Finnmark. Vi ser et voksende marked og etterspørsel av ulike interiørtjenester og ønsker å gi en spisskompetanse innenfor dette området.

Personene bak Front Interiør AS er Linn Sæten og Linda M. Thomassen. Med lik utdanning og samme brennende engasjement for faget startet vi opp med egen bedrift i august 2015. Begge har relevant utdanning og 10 års erfaring fra feltet.

På ett år har vi fått et bredt utvalg av oppdrag for private og bedrifter og har blant annet innredet for AMFI i Alta. Vi hjelper våre kunder fra idé til ferdig produkt og har fokus på helhetlige løsnnger for våre kunder. 

Imagement AS
Imagement AS

Imagement drives av Linn Henriksen og tilbyr visualisering av kreative prosesser innenfor 3 forskjellige områder:

Film: Kostymedesign for film.

Foredrag/workshops: Jeg har holdt foredrag om så mangt og arrangert workshop´er for alt fra designere til skoleelever i regi av "den kulturelle skolesekken". Her er det bare kreativiteten som begrenser for hva og hvem! Ta kontakt for forespørsel.

Events: Imagement bidrar gjerne med gode forslag til visualisering av ditt arrangement. 

Kalaris AS
Kalaris AS

Som design byrå tilbyr vi produkter og tjenester av høy kvalitet til gode priser innenfor: grafisk design, trykk, nettsider, interaksjonsdesign, 
kommunikasjonsrådgivning, strategi- og visjonsarbeid, forretningsutvikling, fotografering, illustrasjon og giveaways m.m.

Vi er veldig opptatt av levere kvalitet i alle ledd, derfor har vi et tett og godt samarbeid med ulike leverandører som sikrer leveranse av høy kvalitet til avtalt tid. Vi ønsker at våre kunder skal glede seg over gode produkter og tjenester, derfor setter vi høye krav til våre leverandører. På hvert prosjekt har vi mål å skape unike og gode arbeider for kunder. Vi knytter oss nært til kunders behov og sender flere forslag for å finne den beste stil for kunders profil.

Mylta Design
Mylta Design

MYLTA- design er et lite nylig etablert designkontor i Alta som drives av Produkt-/Servicedesigner Anna Richardson.Bedriften tilbyr kreative løsninger på: 

Produktdesign - Råvarer til produkter/ forbedring av produkter i produksjon.

Service og tjenester - Utforming eller forbedring/effektivisering.

Grafiskdesign - Visuell informasjon, interaksjon på skjerm, logo og helhetlig designprofil.

Workshops - Kreativ workshop til bedrifter som ønsker å spisse den visuelle markedsprofilen for å gjenkjennes og skille seg ut.

Utstilling - butikk og messer og loungeområder (festivaler)

Vi arbeider selvstendig og -/eller i team - ofte på tvers av fagfelt vurdert ut fra behov eller størrelse på prosjekt. 

Stikkordet er “verdiskapende design”. Ved å se gjennom øynene på alle involverte kan man kvalitetsikre og ivareta bevisste eller ubevisste ønsker og behov.

 

Steffen Aronsen DESIGN
Steffen Aronsen DESIGN

Steffen Aronsen Design ble startet 1.7.91 etter at jeg var ferdig utdannet reklametegner og også typograf.

Det jeg har spesialisert meg på er veggmalerier både utvendig og innvendig. Fortrinnsvis med historiske motiv, men også motiver kunden selv bestemmer.  Alt fra 1972 modell VW Bobler til utsikten fra fjæra i Krampenes via Italienske torg på 40m2. Både til firma og private.  Det er bare fantasien som setter grenser. 

Jeg driver også med foliedekor på forskjellige objekter: skilting, fasader, vindu, biler, busser, lastebiler og ellers alt av kjøretøy, samt logoutforming, illustrering, maleri og illustrasjon.

VERTE landskap-arkitektur AS
VERTE landskap-arkitektur AS

VERTE landskap-arkitektur AS er et nordnorsk arkitektkontor, som med lokal kunnskap og internasjonal kompetanse, tilbyr tjenester innen arkitektur, landskap og planlegging. 

Vår viktigste ressurs er de menneskene vi samarbeider med. Gjennom faglig engasjement, kompetanse og god kommunikasjon, ønsker vi å utvikle Nord-Norge. 

 

Arc Giraff
Arc Giraff

I 15 år har vi skissert og tenkt, designet og testet, kodet og innovert, og vi er stolte av å nå være et av Nord-Norges største reklamebyrå.

Fra vårt hovedkontor i Vadsø og distriktskontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim leverer vi løsninger over hele landet, men er særlig glad i nord, grisgrendte strøk og utkantsløsninger.

Vi trives særlig godt i skjæringspunktet mellom kreativitet og strategisk markedsføring og har derfor stor spennvidde i både uttrykk og løsninger.

Caphuman
Caphuman

Gå inn i hvilken som helst butikk å spør om å få kjøpe to kilo kreativitet, en liter ideer og ekte lidenskap - jeg kan garantere at du kommer tomhendt tilbake.

Caphuman arbeider innen prosjektledelse, eiendom- og forretningsutvikling.  Caphuman ved daglig leder Ottar Zahl Jonassen er lidenskapelig opptatt av arkitektur, utforming og estetikk i det offentlige rom og bymiljø.  Jeg er glad i mennesker og elsker å jobbe i ukonforme grupper med deltakere som har ulik kompetanse, erfaringer og som jobber mot et felles mål - det gir både mening og resultater!

Har du gått tom for kreativitet, gode ideer, energi og ekte lidenskap, så ta kontakt med Caphuman. 

Caphuman - det lille konsulentselskapet med et stort hjerte!

Gamechanger AS
Gamechanger AS

Mitt firma leverer tjenester innenfor 2D/3D- grafikk og design, samt lyd og musikk- produksjon.

Ta også kontakt hvis du trenger tjenester innenfor spill og interaktive produksjoner, både for mobiltelefoner, tablets, og PC/Mac.

Made By Zlatina
Made By Zlatina

Zlatina er Bulgarsk kunstner, bosatt i Kjøllefjord i Finnmark. Made By Zlatina lager unike malerier som er både tankevekkende, inspirerende og morsomme. Hun leverer også bestillingsverk, hvor kunden kan velge fargesammensetning og motiv. Made By Zlatina lager også bokillustrasjoner.

Randi Sjølie
Randi Sjølie

Fotograferer, spesielt bygninger og jobber med kulturvernsaker. Utover dette jobber jeg med fagtekster, design/arkitektur, turistguiding og samfunnsdebatt.

Stygge sting AS
Stygge sting AS

Stygge Sting As består av tre brodøser med kontor i Kvitbrakka i Berlevåg.

Broderiene våre har gjerne finurlige ordspill og styggord. 

Vi selger broderikit og kalender, og snart har vi serveringsbrett og doble postkort til salgs.

VERK
VERK

Verk jobber med kunst, design og kulturprosjekter. Vi arrangerer utstillinger i vårt galleri og leier ut kontorplasser på Gründerhuben.

Verk er også engasjert i å samle og styrke kulturnæringene i Finnmark gjennom prosjektet Surstoff.

Peak Vision Media
Peak Vision Media

Peak Vision Media ligger i High End -delen av marked og det foreligger en omfattende erfaring innen de fleste aspekter når det gjelder å produsere  film  for næringslivet og TV-bransjen. Det ligger erfaring på den tekniske siden, så vel som den kreative siden.

Peak Vision Media er totalleverandør på små og mellomstore produksjoner.

Min erfaring med produksjoner for olje og offshore bransjen strekker seg langt tilbake i tid og siden oppstarten til Yellow Film i 2002 hvor jeg jobbet som filmfotograf og klipper, har det blitt mer en 200 offshore relaterte filmer for denne næringen. Jeg jobber fremdeles med Olje næringen og er offshore sertifisert. Min HMS i praksis gjenspeiler dette.

Har jobbet med spillefilmer, dokumentarfilmer, tv-serier, reklamefilmer, kunstfilmer, projeksjoner for teater. Eller alt som har med film å gjøre. Kvalitet og punktlighet er et nøkkelord og jeg strekker meg langt for å nå mine mål.

POPDESIGN
POPDESIGN

POPDESIGN AS er et grafisk designbyrå med bred kompetanse innen alle former for visuell kommunikasjon. Byrået er drevet av Geir Karikoski og Frank Mosand, med over 10 års erfaring innen grafisk design og multimedia.

POPDESIGN er ikke helt som byråer flest.  Vi vet faktisk ikke om vi i det hele tatt skal kalle oss et byrå.  Det vi derimot vet er at vi er kreative, sultne og løsningsorienterte.  Vi kan hjelpe deg med alt fra logoutvikling til bilreklame, brosjyrer, websider og tekstiltrykk for å nevne noe.

POPDESIGN kan tilby mutimedia-presentasjoner fra både stillbilder og film, eks. til musikkvideo, presentasjoner, konferanser, foredrag, kick-off m.m.  Vi digitaliserer også vhs og andre videoformater til DVD.