Alta Event AS
Alta Event AS

Vi leier ut alt til ditt arrangement, som telt i forskjellige størrelser, bord , stoler, gulv til telt, toaletter, pissuarer, lys og lydanlegg, varmevifter, alt av strømkabler - og skap, lysekroner, rød løper med standere, bardisker og sukkerspinnmaskin. Vi arrangerer også event`s. Ring oss om du skal ha en blåtur eller en firmafest for dine ansatte.  Vi tar på oss hele jobben med - alt fra mat til innbydelser til live musikk. 

Vi driver også med scootersafari på vinteren, der leier vi ut snøscootere og arrangerer scooterturer over Finnmarksvidda. Vi har 30 scootere som er tilgjengelig for leie. 

Vi arrangerer også konserter gjennom hele året på forskjellige scener i Finnmark. Det er vi som står bak festivalen Høstsprell som arrangeres 1. helga i september i Alta.

Audioland
Audioland

Audioland har i 10 år jobbet med produksjon av events og kulturrelaterte prosjekter i Finnmark. Audioland er en innovativ kulturentreprenør med høy kompetanse innenfor events- og artistutvikling.

Vi jobber med arrangører som har behov for å skape unike opplevelser og artister med ambisjoner som ønsker å utvikle sin karriere.

Audiolands kompetanse om samisk og russisk musikkultur og nettverk innen kunstmiljø strekker seg over land og grenser. Audiolands ressurser med kompetent arbeidskraft i tillegg til reell kulturkompetanse gjør oss unik i hele Nord-Norge og Sápmi.

Audioland eier egen platelabel og leverer tjenester innen musikkutgivelser og artist-management. Vi jobber innen moderne samisk musikk og samarbeider med låtskrivere, artister og musikkprodusenter fra hele Sápmi.

Audioland står bak etablering av Arctic Sound Studios som er det eneste private musikkstudioeet av denne kalssen nord for Trondheim. Audioland er gründer av Sami Music Week og Sami Music Award

Lyng KreatVI
Lyng KreatVI

Arrangerer teambuilding for bedrifter der ansatte får mulighet til å leke seg, ha det gøy, bryte intimsoner og komfortsoner, men innenfor trygge rammer.

Jeg bruker først og fremst teater som verktøy, men kan også bruke sang og dans. Oppleggene mine kan vare fra 1-4 timer og passer til kurs/seminarer eller personalfester og andre anledninger der kollegaer er samlet.

+47 482 85 740
lyngkreat_vi@outlook.com
   
Arctic Lux
Arctic Lux

Emma Gunnarsson er en svensk kunstner bosatt i Berlevåg som jobber med fotografi og fotografiske teknikker og grafikk. Hun har erfaring fra utstilling og salg og stiller regelmessig ut sin kunst internasjonalt. Emma har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking. Hun tar også oppdrag med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag - alt fra portrett til dokumentar. 

Emma Gunnarsson har solid utdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen og Kunstakademiet i København.

Imagement AS
Imagement AS

Imagement drives av Linn Henriksen og tilbyr visualisering av kreative prosesser innenfor 3 forskjellige områder:

Film: Kostymedesign for film.

Foredrag/workshops: Jeg har holdt foredrag om så mangt og arrangert workshop´er for alt fra designere til skoleelever i regi av "den kulturelle skolesekken". Her er det bare kreativiteten som begrenser for hva og hvem! Ta kontakt for forespørsel.

Events: Imagement bidrar gjerne med gode forslag til visualisering av ditt arrangement. 

JOHANSEN AUDIO
JOHANSEN AUDIO

Johansen Audio holder til i Varangerbotn innerst i gapet av Varangerfjorden, og driver med lydetterarbeid, lyddesign, lydopptak og musikkproduksjon.  Har jobbet med en lang rekke produksjoner innenfor promofilm, reklamefilm, tv-serier, spillefilm og musikkutgivelser.

41 477 692
kim_e80@hotmail.com
Kirkenes Event & Artist
Kirkenes Event & Artist

Kirkenes Event & Artist er et eventselskap som arrangerer en årlig festival i Sør-Varanger, den første helga i september hvert år.  Per i dag er dette det eneste arrangementet som står i fokus for oss.  Grenseløsfestivalen ble første gang arrangert i 2012.

Mylta Design
Mylta Design

MYLTA- design er et lite nylig etablert designkontor i Alta som drives av Produkt-/Servicedesigner Anna Richardson.Bedriften tilbyr kreative løsninger på: 

Produktdesign - Råvarer til produkter/ forbedring av produkter i produksjon.

Service og tjenester - Utforming eller forbedring/effektivisering.

Grafiskdesign - Visuell informasjon, interaksjon på skjerm, logo og helhetlig designprofil.

Workshops - Kreativ workshop til bedrifter som ønsker å spisse den visuelle markedsprofilen for å gjenkjennes og skille seg ut.

Utstilling - butikk og messer og loungeområder (festivaler)

Vi arbeider selvstendig og -/eller i team - ofte på tvers av fagfelt vurdert ut fra behov eller størrelse på prosjekt. 

Stikkordet er “verdiskapende design”. Ved å se gjennom øynene på alle involverte kan man kvalitetsikre og ivareta bevisste eller ubevisste ønsker og behov.

 

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

Trivselslaben
Trivselslaben

Trivslslaben AS er en folkehelsebedrift som tilbyr prosjektledelse, rådgivning og foredrag innen områdene folkehelse og lokal samfunnsutvikling.

Trivselslaben er en sosial entreprenør som bevisst tar tak i bestemte samfunnsproblem og etablerer nye løsninger, nye organiseringer eller bringer forskjellige grupperinger sammen for å løse disse utfordringene.

Varanger Arctic Kite Enduro
Varanger Arctic Kite Enduro

VARANGER ARCTIC KITE ENDURO tilbyr verdens hardeste kitekonkurranse og alt innen kitekurs og turkiting: Nybegynnerkurs, ekspedisjonskurs, guidet ekspedisjon på Varangerhalvøya, kitecamp og skerddersydde kitekurs for enkeltpersoner og grupper.

Vi har base i Snøkitingas Hawaii - Varanger.Er du nysgjerring på kiting? Ønker å utforske Varangerhalvøya med kite? Vil bli en del av vårt "Varanger Arctic Kite Crew"? Ta kontakt!

VERTE landskap-arkitektur AS
VERTE landskap-arkitektur AS

VERTE landskap-arkitektur AS er et nordnorsk arkitektkontor, som med lokal kunnskap og internasjonal kompetanse, tilbyr tjenester innen arkitektur, landskap og planlegging. 

Vår viktigste ressurs er de menneskene vi samarbeider med. Gjennom faglig engasjement, kompetanse og god kommunikasjon, ønsker vi å utvikle Nord-Norge. 

 

Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene
Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene

Berlevågateliéene holder til i Kvitbrakka på museumsområdet. Her kan alle typer kunstnere bo, jobbe og utstille. Det er tre soverom tilgjengelig, kjøkken, bad og et stort atelier. Brakka brukes også til ulike kulturarrangementer, kurs og konserter. Innimellom holdes det også kafé, og det er salg fra bruktbutikk. Berlevågateliéene er tilknyttet AIR Barents, og kunstnere fra Barentsområdet kan søke på stipend til opphold og reise. 

Peak Vision Media
Peak Vision Media

Peak Vision Media ligger i High End -delen av marked og det foreligger en omfattende erfaring innen de fleste aspekter når det gjelder å produsere  film  for næringslivet og TV-bransjen. Det ligger erfaring på den tekniske siden, så vel som den kreative siden.

Peak Vision Media er totalleverandør på små og mellomstore produksjoner.

Min erfaring med produksjoner for olje og offshore bransjen strekker seg langt tilbake i tid og siden oppstarten til Yellow Film i 2002 hvor jeg jobbet som filmfotograf og klipper, har det blitt mer en 200 offshore relaterte filmer for denne næringen. Jeg jobber fremdeles med Olje næringen og er offshore sertifisert. Min HMS i praksis gjenspeiler dette.

Har jobbet med spillefilmer, dokumentarfilmer, tv-serier, reklamefilmer, kunstfilmer, projeksjoner for teater. Eller alt som har med film å gjøre. Kvalitet og punktlighet er et nøkkelord og jeg strekker meg langt for å nå mine mål.

VERK
VERK

Verk jobber med kunst, design og kulturprosjekter. Vi arrangerer utstillinger i vårt galleri og leier ut kontorplasser på Gründerhuben.

Verk er også engasjert i å samle og styrke kulturnæringene i Finnmark gjennom prosjektet Surstoff.