Aronnesrocken
Aronnesrocken

Aronnesrocken er Nord-Norges største gratis musikkfestival som i 2015 arrangeres for 20 gang! Festivalen ble opprinnelig startet for å gi unge uetablerte band en plass å spille. Festivalen har vokst jevnt og trutt til i 2014 hvor vi hadde 7000 publikummere over 3 dager og 64 konserter. Av disse var over 50% under 25 år.

Aronnesrocken eies av foreningen Aronnesrocken. Festivalen har gitt bort instrumenter til skoler og barnehager og gitt bort stipend til unge band/musikere om det har blitt et overskudd. Vi gleder oss enormt til Aronnesrocken 2015, 20. år i rockens tjeneste.

Circus Snefjord 889 AS
Circus Snefjord 889 AS

Circus Snefjord 889 AS er et kulturbasert næringsprosjekt. 

Vi har overnatting, arrangerer og promotere Festivalen Snefjord Highland Gathering, vi har ulike typer tilstelninger samt kurs/workshop innen kunst.

I perioder kan vi vise utstillinger og annen opplevelse som annonseres på vår web side.

Kirkenes Event & Artist
Kirkenes Event & Artist

Kirkenes Event & Artist er et eventselskap som arrangerer en årlig festival i Sør-Varanger, den første helga i september hvert år.  Per i dag er dette det eneste arrangementet som står i fokus for oss.  Grenseløsfestivalen ble første gang arrangert i 2012.

Varangerfestivalen
Varangerfestivalen

Varangerfestivalen er en av Nord-Norges største festivaler og har i 32 år presentert utfordrende musikk på 70 grader nord.  Tradisjoonelt en festival for jazz og blues, i dag en moderne sjangeroverskridende festival med fokus på artister fra nord og musikk som pusher grenser. 

Festivalen er eid av Vadsø jazzklubb, som også eier og driver Vadsøs nye kulturscene Kooperativet, sammen med 11 andre kultur- og idrettsorganisasjoner i Vadsø.  Vår administrasjon består av daglig leder og to produsenter.

Varangerfestivalen arrangerer rundt 40 konserter og utstillinger over fire dager i august, mens Kooperativet står for 60-70 arrangement i året.  Til sammen gjør vi Vadsø til Norges beste konsertby!

Alta Event AS
Alta Event AS

Vi leier ut alt til ditt arrangement, som telt i forskjellige størrelser, bord , stoler, gulv til telt, toaletter, pissuarer, lys og lydanlegg, varmevifter, alt av strømkabler - og skap, lysekroner, rød løper med standere, bardisker og sukkerspinnmaskin. Vi arrangerer også event`s. Ring oss om du skal ha en blåtur eller en firmafest for dine ansatte.  Vi tar på oss hele jobben med - alt fra mat til innbydelser til live musikk. 

Vi driver også med scootersafari på vinteren, der leier vi ut snøscootere og arrangerer scooterturer over Finnmarksvidda. Vi har 30 scootere som er tilgjengelig for leie. 

Vi arrangerer også konserter gjennom hele året på forskjellige scener i Finnmark. Det er vi som står bak festivalen Høstsprell som arrangeres 1. helga i september i Alta.

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

Susanne Hætta
Susanne Hætta

Susanne Hætta er fotograf, forfatter, frilansjournalist, designer og kommunikatør, med bakgrunn både fra NRK og det offentlige.

Hun fotograferer blant annet forestillinger, events og konserter, samt tar portretter, dokumentasjons- og illustrasjonsbilder. Hætta er også ledig for foredrag, medietrening, tekst- og kommunikasjonsoppdrag.