GALLERI ARTIKA
GALLERI ARTIKA

Galleri ArtikA  produserer og selger veggtepper/tekstilkunst der vi går utenfor de klassiske mønstre og motiv.  Galleri ArtikA lager også duker, vesker mm i lapperteknikk. Vi produserer også på bestilling, og bidrar til utsmykning i offentlige og private lokaler. 

Galleri ArtikA er drevet av Britt Inger Berntsen, og selger også kunst fra andre kunstnere i Nord. Vår webside ferdigstilles til høsten.

Made By Zlatina
Made By Zlatina

Zlatina er Bulgarsk kunstner, bosatt i Kjøllefjord i Finnmark. Made By Zlatina lager unike malerier som er både tankevekkende, inspirerende og morsomme. Hun leverer også bestillingsverk, hvor kunden kan velge fargesammensetning og motiv. Made By Zlatina lager også bokillustrasjoner.

Arctic Lux
Arctic Lux

Emma Gunnarsson er en svensk kunstner bosatt i Berlevåg som jobber med fotografi og fotografiske teknikker og grafikk. Hun har erfaring fra utstilling og salg og stiller regelmessig ut sin kunst internasjonalt. Emma har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking. Hun tar også oppdrag med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag - alt fra portrett til dokumentar. 

Emma Gunnarsson har solid utdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen og Kunstakademiet i København.

Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene
Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene

Berlevågateliéene holder til i Kvitbrakka på museumsområdet. Her kan alle typer kunstnere bo, jobbe og utstille. Det er tre soverom tilgjengelig, kjøkken, bad og et stort atelier. Brakka brukes også til ulike kulturarrangementer, kurs og konserter. Innimellom holdes det også kafé, og det er salg fra bruktbutikk. Berlevågateliéene er tilknyttet AIR Barents, og kunstnere fra Barentsområdet kan søke på stipend til opphold og reise. 

VERK
VERK

Verk jobber med kunst, design og kulturprosjekter. Vi arrangerer utstillinger i vårt galleri og leier ut kontorplasser på Gründerhuben.

Verk er også engasjert i å samle og styrke kulturnæringene i Finnmark gjennom prosjektet Surstoff.

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.