Formidlingskraft
Formidlingskraft

Formidlingskraft AS er Torill Olsen. Jeg jobber med kreativ formidling, journalististikk og media. Jeg tar også oppdrag som foredragsholder, kåsør, konferansier og debattleder.

Govas Film & Mediaproduksjon
Govas Film & Mediaproduksjon

Govas Film & Mediaproduksjon AS er et filmproduksjons selskap med base i Tana.  Selskapet produserer alt fra nyhetsfoto for NRK, til større dokumentarprosjekter, både i egen regi og for andre filmprodusenter, da først og fremst som filmfotograf.

Vi har et stor nettverk over hele Skandinavia som brukes for alt det er verd.

Hermetikken Kulturnæringshage
Hermetikken Kulturnæringshage

Hermetikken Kulturnæringshage AS er et nettverk med 36 bedrifter som tilbyr tjenester innenfor kunst, kultur og kreativitet.

Næringshagen bistår bedriftene med kompetanseheving og markedsføring, utvikling og andre nettverksaktiviteter. 

Hermetikken Kulturnæringshage er også en aktør som bedrifter og organisasjoner kan ta kontakt med for informasjon, foredrag, prosjektledelse og workshops.

Susanne Hætta
Susanne Hætta

Susanne Hætta er fotograf, forfatter, frilansjournalist, designer og kommunikatør, med bakgrunn både fra NRK og det offentlige.

Hun fotograferer blant annet forestillinger, events og konserter, samt tar portretter, dokumentasjons- og illustrasjonsbilder. Hætta er også ledig for foredrag, medietrening, tekst- og kommunikasjonsoppdrag. 

Torgrim Hermansen Halvari
Torgrim Hermansen Halvari

Torgrim Halvari er en kjent portrettfotograf og journalist med lang erfaring fra jobb i media. Han er en allsidig og kreativ mediaktør med mange interessefelt. Dyktig til å grave samt finne gode vinklinger. Behersker godt foto, print, TV og radio. Liker å jobbe alene så vel som i team. Ta kontakt! 

(Foto: Embla Lemira Marjaana Candell Halvari)

Arc Giraff
Arc Giraff

I 15 år har vi skissert og tenkt, designet og testet, kodet og innovert, og vi er stolte av å nå være et av Nord-Norges største reklamebyrå.

Fra vårt hovedkontor i Vadsø og distriktskontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim leverer vi løsninger over hele landet, men er særlig glad i nord, grisgrendte strøk og utkantsløsninger.

Vi trives særlig godt i skjæringspunktet mellom kreativitet og strategisk markedsføring og har derfor stor spennvidde i både uttrykk og løsninger.

Kan:Skje
Kan:Skje

Kan:skje er bedriften til Liz Rekve. Her jobber vi med kreativ stedsutvikling – næringsutvikling og kreative prosesser 

Jeg selger konsulenttjenester i regionale prosjekter for stedsutvikling – blant annet «Rekves Resept» og driver 346 Prosjektrom, gründerverksted og kreativt kollektiv i Digermulen, Lofoten. 
I tillegg er jeg i styringsgruppa til Surstoff – kulturnæringssatsingen for Finnmark, styreleder i Berlevågatelieene – Kvitbrakka, prosjektleder for filmnettverket og ungdomsfilmprosjektet Hårat Mål og sitter i styret til UNG i Berlevåg – festival og campkonsept for unge.

Reklamehuset Nord AS
Reklamehuset Nord AS

Et komplett reklamebyrå med internasjonal erfaring og kunder i de fleste bransjer. Våre fire ansatte ivaretar og utvikler merkevarer, foretar markedsundersøkelser, gjennomfører strategier og prosjektledelse, lager profileringsfilmer og bedriftsportrett. Besøk nettsiden vår for å se eksempler av vår produksjon.

Vi er Reklamehuset Nord AS
Kreativt klima – konkrete resultater