Maidas – Máret Ánne Sara
Maidas – Máret Ánne Sara

Máret Ánne Sara is a Sámi artist with a personal, unique and contemporary artistic style.

Máret Ánne comes from a traditional reindeerherding family in the core of Sápmi, Kautokeino. She has studied art/illustration in england, product production and journalism in Kautokeino, where she also currently lives and works.

Máret Ánne has designed imagery for Sámi artist and fashiondesigners. She is at heart an observer, analyst and storyteller, both in words and images. She is a published novel writer and has exibited and sold visual art since 2003.

VERK
VERK

Verk jobber med kunst, design og kulturprosjekter. Vi arrangerer utstillinger i vårt galleri og leier ut kontorplasser på Gründerhuben.

Verk er også engasjert i å samle og styrke kulturnæringene i Finnmark gjennom prosjektet Surstoff.

Billedkunstner Bente Kystad Syr
Billedkunstner Bente Kystad Syr

Jeg maler fargerike bilder på lerret og plexiglass, med ulike teknikker. Motivene mine blir gjerne litt blandingsfabel og jeg maler med akryl. 

Jeg er innjuryert medlem av NFUK og har avholdt en rekke juryerte utstillinger og også separatutstillinger.

Jeg holder kurs i ulike maleteknikker. Jeg er sertifisert Golden educator og underviser i hele produktspekteret til Golden. 

Tar gjerne i mot gjester som ønsker å se bilde mine i hjemmegalleriet. 

Boble glasshytte
Boble glasshytte

Boble glasshytte er Finnmarks eneste glassblåseri. Her lager og selger vi egendesignet glass.

Glasshyttas midtpunkt og varme hjerte er smelteovnen, og i det åpne verkstedet blir den glødende varme, levende glassmassen bearbeidet med kjærlighet og lidenskap til hardt, skjørt, vakkert glass – mens  publikum kan se på.  

Eller man kan avtale tid og selv få prøve seg som glassblåser!

Circus Snefjord 889 AS
Circus Snefjord 889 AS

Circus Snefjord 889 AS er et kulturbasert næringsprosjekt. 

Vi har overnatting, arrangerer og promotere Festivalen Snefjord Highland Gathering, vi har ulike typer tilstelninger samt kurs/workshop innen kunst.

I perioder kan vi vise utstillinger og annen opplevelse som annonseres på vår web side.

GALLERI ARTIKA
GALLERI ARTIKA

Galleri ArtikA  produserer og selger veggtepper/tekstilkunst der vi går utenfor de klassiske mønstre og motiv.  Galleri ArtikA lager også duker, vesker mm i lapperteknikk. Vi produserer også på bestilling, og bidrar til utsmykning i offentlige og private lokaler. 

Galleri ArtikA er drevet av Britt Inger Berntsen, og selger også kunst fra andre kunstnere i Nord. Vår webside ferdigstilles til høsten.

Hanne Grete Einarsen
Hanne Grete Einarsen

Hanne er norsk/samisk billedkunstner, utdannet fra Vestlandets Kunstakademi i Bergen. (Foto: Marie Louise Somby).

Medlem: Samisk Kunstforbund (SDS), Nordnorske Billed- kunstnere(NNBK), Norske Billedkunstnere(NBK) og Norske Grafikere(NG).

Hun er bosatt i Snefjord hvor hun arbeider med sin kunst innen teknikkene grafikk, maleri, tegning og tredimensjonale uttrykk. Hanne har ulike typer kurs for deg som vil lære å male, tegne og/eller lage grafikk. - Eller for deg som vil videreutvikle ditt talent. 

Randi Sjølie
Randi Sjølie

Fotograferer, spesielt bygninger og jobber med kulturvernsaker. Utover dette jobber jeg med fagtekster, design/arkitektur, turistguiding og samfunnsdebatt.

Stellaris DansTeater
Stellaris DansTeater

Stellaris DansTeater AS er en profesjonell scenisk virksomhet med base i Hammerfest. Dansekunstner, daglig kunstnerisk og administrativ leder Solveig Leinan-Hermo er eier av bedriften.  Virksomheten jobber daglig med produksjon av forestillinger og formidling gjennom turnevirksomhet.

Stellaris DansTeater samarbeider årlig med ulike profesjonelle institusjoner og virksomheter i inn- og utland. Turneområdet er hovedsakling i Barentsregionen/Nordområdene. Gjennom dette arbeidet har Stellaris DansTeater medvirket til å skape et stort nettverk.

Sammenlignet med frigruppebegrepet er virksomheten i dag den eldste inne dans i Norge, og mest sannsynlig verdens nordligste innen denne kategorien.

Arctic Lux
Arctic Lux

Emma Gunnarsson er en svensk kunstner bosatt i Berlevåg som jobber med fotografi og fotografiske teknikker og grafikk. Hun har erfaring fra utstilling og salg og stiller regelmessig ut sin kunst internasjonalt. Emma har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking. Hun tar også oppdrag med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag - alt fra portrett til dokumentar. 

Emma Gunnarsson har solid utdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen og Kunstakademiet i København.

Emma Gunnarsson
Emma Gunnarsson

Emma Gunnarsson kommer fra Malmø, sør i Sverige og har sin virksomhet i Berlevåg. Hun er utdannet billedkunster ved Kunsthøgskolen i Bergen og Det Kongelige, Danske Kunstakademi i København. 

Hun er kunstner, fotograf, kunstformidler og kursholder. Finnmark inspirerer og hun finner sine motiver i naturen i nordområdene med dets råe og varierende form. Hun har hatt utstillinger i flere land.

Emma tilbyr kurs i forskjellige grafikkteknikker og fotobaserte teknikker. Hun fotograferer både events, konserter, portretter og kunstfotografi, og gir også kunstutsmykninger til foretak, bedrifter og privatpersoner.

Ulltråd
Ulltråd

Jeg tilbyr souvernirer i ullprodukter som forteller om din lokale plass, bilder og kunst.

Velkommen til en prat om et produkt du vil jeg skal lage.

+47 970 16 472
jane.hojlund@dukamail.no