Ekkerøy Feriehus
Ekkerøy Feriehus

Bo og møte hverandre på Ekkerøy.

Ekkerøy feriehus/Horisont Varanger AS tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur.

Fuglekikkere, vandrere og naturelskere generelt fra hele Europa er våre gjester gjennom hele året.  Hos oss kan du følge fuglelivet mens du inntar morrakaffen, eller ta en vedfyrt sauna på tunet samtidig som du får med deg nordlyset.

Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Emma Gunnarsson
Emma Gunnarsson

Emma Gunnarsson kommer fra Malmø, sør i Sverige og har sin virksomhet i Berlevåg. Hun er utdannet billedkunster ved Kunsthøgskolen i Bergen og Det Kongelige, Danske Kunstakademi i København. 

Hun er kunstner, fotograf, kunstformidler og kursholder. Finnmark inspirerer og hun finner sine motiver i naturen i nordområdene med dets råe og varierende form. Hun har hatt utstillinger i flere land.

Emma tilbyr kurs i forskjellige grafikkteknikker og fotobaserte teknikker. Hun fotograferer både events, konserter, portretter og kunstfotografi, og gir også kunstutsmykninger til foretak, bedrifter og privatpersoner.

Formidlingskraft
Formidlingskraft

Formidlingskraft AS er Torill Olsen. Jeg jobber med kreativ formidling, journalististikk og media. Jeg tar også oppdrag som foredragsholder, kåsør, konferansier og debattleder.

Hanne Grete Einarsen
Hanne Grete Einarsen

Hanne er norsk/samisk billedkunstner, utdannet fra Vestlandets Kunstakademi i Bergen. (Foto: Marie Louise Somby).

Medlem: Samisk Kunstforbund (SDS), Nordnorske Billed- kunstnere(NNBK), Norske Billedkunstnere(NBK) og Norske Grafikere(NG).

Hun er bosatt i Snefjord hvor hun arbeider med sin kunst innen teknikkene grafikk, maleri, tegning og tredimensjonale uttrykk. Hanne har ulike typer kurs for deg som vil lære å male, tegne og/eller lage grafikk. - Eller for deg som vil videreutvikle ditt talent. 

Inner AS
Inner AS

Inner AS arbeider innenfor området personlig utvikling, ledelse og HR, organisasjon og kultur. 

Vi har sterk fokus på å overføre kunnskaper om den den menneskelige faktoren og de personlige egenskaper og hvor viktig den er for å skape suksess som gründer i ide, konsept og realiseringsfasen. 

Kan:Skje
Kan:Skje

Kan:skje er bedriften til Liz Rekve. Her jobber vi med kreativ stedsutvikling – næringsutvikling og kreative prosesser 

Jeg selger konsulenttjenester i regionale prosjekter for stedsutvikling – blant annet «Rekves Resept» og driver 346 Prosjektrom, gründerverksted og kreativt kollektiv i Digermulen, Lofoten. 
I tillegg er jeg i styringsgruppa til Surstoff – kulturnæringssatsingen for Finnmark, styreleder i Berlevågatelieene – Kvitbrakka, prosjektleder for filmnettverket og ungdomsfilmprosjektet Hårat Mål og sitter i styret til UNG i Berlevåg – festival og campkonsept for unge.

Rino Engdal Photography
Rino Engdal Photography

Allsidig Foto & Video -fotograf med base i Hammerfest.

Portretter, Bryllup, konfirmasjon, foto-/videokurs, musikkvideo, film av forestillinger og øvrige filmoppdrag.

SAHKKON AS
SAHKKON AS

SAHKKON AS er et produksjonsselskap i Kautokeino. Selskapet ble stiftet i 2015 og ledes av Elle Márjá Eira. Hun har erfaring innen musikk, TV og film bransjen. Elle Márjá Eira har produsert og regissert flere kortfilmer, musikkvideoer og TV-serier i NRK Sápmi. Hun har også turnert med bandet sitt både i inn- og utland.

Selskapet driver også med kunstnerisk virksomhet innen musikk og film.

Elle Márjá Eira er en artist fra Sápmi som satser på en internasjonal karriere.

Samovarteateret
Samovarteateret

SAMOVARTEATERET - ET SAMTIDSTEATER I NORDOMRÅDENE

Samovarteateret har siden starten i 1990 hatt fokus på vår geografiske plassering og de internasjonale grensene som omslutter oss. Vi har vært bevisst de muligheter og utfordringer vi som scenekunstnere står ovenfor ved å være langt borte fra vårt nasjonale fagmiljø, samtidig som vi er nært et spennende scenekunstmiljø på russisk, finsk og nord-svensk side.

For oss ble det viktig å formidle historiene fra dette grenseområdet, gi dem en kunstnerisk form og løfte dem opp på scenen. Vi har opplevd at våre forestillinger, bygd på historier fra vår grenseregion, har en internasjonal appell. Det har ført oss videre ut i verden, til andre grenseregioner som Balkan, Kaukasus og Baltikum.

For Samovarteateret er det viktig å skape forestillinger som setter fokus på, eller stiller spørsmål ved, samtiden. Vi henter ideer og inspirasjon fra internasjonal politikk, samfunnet rundt oss og mennesker vi møter. Ut fra dette skaper vi nyskrevet dramatikk. 

http://www.samovarteateret.com
+47 789 92 468 / +47 905 22 797
samovar@samovar.no
 
Trivselslaben
Trivselslaben

Trivslslaben AS er en folkehelsebedrift som tilbyr prosjektledelse, rådgivning og foredrag innen områdene folkehelse og lokal samfunnsutvikling.

Trivselslaben er en sosial entreprenør som bevisst tar tak i bestemte samfunnsproblem og etablerer nye løsninger, nye organiseringer eller bringer forskjellige grupperinger sammen for å løse disse utfordringene.

Arctic Lux
Arctic Lux

Emma Gunnarsson er en svensk kunstner bosatt i Berlevåg som jobber med fotografi og fotografiske teknikker og grafikk. Hun har erfaring fra utstilling og salg og stiller regelmessig ut sin kunst internasjonalt. Emma har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking. Hun tar også oppdrag med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag - alt fra portrett til dokumentar. 

Emma Gunnarsson har solid utdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen og Kunstakademiet i København.

Billedkunstner Bente Kystad Syr
Billedkunstner Bente Kystad Syr

Jeg maler fargerike bilder på lerret og plexiglass, med ulike teknikker. Motivene mine blir gjerne litt blandingsfabel og jeg maler med akryl. 

Jeg er innjuryert medlem av NFUK og har avholdt en rekke juryerte utstillinger og også separatutstillinger.

Jeg holder kurs i ulike maleteknikker. Jeg er sertifisert Golden educator og underviser i hele produktspekteret til Golden. 

Tar gjerne i mot gjester som ønsker å se bilde mine i hjemmegalleriet. 

Caphuman
Caphuman

Gå inn i hvilken som helst butikk å spør om å få kjøpe to kilo kreativitet, en liter ideer og ekte lidenskap - jeg kan garantere at du kommer tomhendt tilbake.

Caphuman arbeider innen prosjektledelse, eiendom- og forretningsutvikling.  Caphuman ved daglig leder Ottar Zahl Jonassen er lidenskapelig opptatt av arkitektur, utforming og estetikk i det offentlige rom og bymiljø.  Jeg er glad i mennesker og elsker å jobbe i ukonforme grupper med deltakere som har ulik kompetanse, erfaringer og som jobber mot et felles mål - det gir både mening og resultater!

Har du gått tom for kreativitet, gode ideer, energi og ekte lidenskap, så ta kontakt med Caphuman. 

Caphuman - det lille konsulentselskapet med et stort hjerte!

Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene
Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene

Berlevågateliéene holder til i Kvitbrakka på museumsområdet. Her kan alle typer kunstnere bo, jobbe og utstille. Det er tre soverom tilgjengelig, kjøkken, bad og et stort atelier. Brakka brukes også til ulike kulturarrangementer, kurs og konserter. Innimellom holdes det også kafé, og det er salg fra bruktbutikk. Berlevågateliéene er tilknyttet AIR Barents, og kunstnere fra Barentsområdet kan søke på stipend til opphold og reise. 

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

Reklamehuset Nord AS
Reklamehuset Nord AS

Et komplett reklamebyrå med internasjonal erfaring og kunder i de fleste bransjer. Våre fire ansatte ivaretar og utvikler merkevarer, foretar markedsundersøkelser, gjennomfører strategier og prosjektledelse, lager profileringsfilmer og bedriftsportrett. Besøk nettsiden vår for å se eksempler av vår produksjon.

Vi er Reklamehuset Nord AS
Kreativt klima – konkrete resultater

Torgrim Hermansen Halvari
Torgrim Hermansen Halvari

Torgrim Halvari er en kjent portrettfotograf og journalist med lang erfaring fra jobb i media. Han er en allsidig og kreativ mediaktør med mange interessefelt. Dyktig til å grave samt finne gode vinklinger. Behersker godt foto, print, TV og radio. Liker å jobbe alene så vel som i team. Ta kontakt! 

(Foto: Embla Lemira Marjaana Candell Halvari)