Gamechanger AS
Gamechanger AS

Mitt firma leverer tjenester innenfor 2D/3D- grafikk og design, samt lyd og musikk- produksjon.

Ta også kontakt hvis du trenger tjenester innenfor spill og interaktive produksjoner, både for mobiltelefoner, tablets, og PC/Mac.

Skádja Studio
Skádja Studio

Skàdja Studio er et musikkstudio hvor vi produserer innspillinger til: Demo, CD, filmmusikk, vignett og lydbokproduksjoner.

Vi har også eget plateselskap under samme navn.

Audioland
Audioland

Audioland har i 10 år jobbet med produksjon av events og kulturrelaterte prosjekter i Finnmark. Audioland er en innovativ kulturentreprenør med høy kompetanse innenfor events- og artistutvikling.

Vi jobber med arrangører som har behov for å skape unike opplevelser og artister med ambisjoner som ønsker å utvikle sin karriere.

Audiolands kompetanse om samisk og russisk musikkultur og nettverk innen kunstmiljø strekker seg over land og grenser. Audiolands ressurser med kompetent arbeidskraft i tillegg til reell kulturkompetanse gjør oss unik i hele Nord-Norge og Sápmi.

Audioland eier egen platelabel og leverer tjenester innen musikkutgivelser og artist-management. Vi jobber innen moderne samisk musikk og samarbeider med låtskrivere, artister og musikkprodusenter fra hele Sápmi.

Audioland står bak etablering av Arctic Sound Studios som er det eneste private musikkstudioeet av denne kalssen nord for Trondheim. Audioland er gründer av Sami Music Week og Sami Music Award

JOHANSEN AUDIO
JOHANSEN AUDIO

Johansen Audio holder til i Varangerbotn innerst i gapet av Varangerfjorden, og driver med lydetterarbeid, lyddesign, lydopptak og musikkproduksjon.  Har jobbet med en lang rekke produksjoner innenfor promofilm, reklamefilm, tv-serier, spillefilm og musikkutgivelser.

41 477 692
kim_e80@hotmail.com
Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

POPDESIGN
POPDESIGN

POPDESIGN AS er et grafisk designbyrå med bred kompetanse innen alle former for visuell kommunikasjon. Byrået er drevet av Geir Karikoski og Frank Mosand, med over 10 års erfaring innen grafisk design og multimedia.

POPDESIGN er ikke helt som byråer flest.  Vi vet faktisk ikke om vi i det hele tatt skal kalle oss et byrå.  Det vi derimot vet er at vi er kreative, sultne og løsningsorienterte.  Vi kan hjelpe deg med alt fra logoutvikling til bilreklame, brosjyrer, websider og tekstiltrykk for å nevne noe.

POPDESIGN kan tilby mutimedia-presentasjoner fra både stillbilder og film, eks. til musikkvideo, presentasjoner, konferanser, foredrag, kick-off m.m.  Vi digitaliserer også vhs og andre videoformater til DVD.

Trygve Beddari
Trygve Beddari

Musiker, multiinstumentalist, musikk fra Finnmark, kvensk, finsk, norsk, sjøsamisk, skoltesamisk og russisk. Trakterer keyboards, trekkspill, gitar, bass perkusjon, munnharpe og div. fløyter.