Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

Aronnesrocken
Aronnesrocken

Aronnesrocken er Nord-Norges største gratis musikkfestival som i 2015 arrangeres for 20 gang! Festivalen ble opprinnelig startet for å gi unge uetablerte band en plass å spille. Festivalen har vokst jevnt og trutt til i 2014 hvor vi hadde 7000 publikummere over 3 dager og 64 konserter. Av disse var over 50% under 25 år.

Aronnesrocken eies av foreningen Aronnesrocken. Festivalen har gitt bort instrumenter til skoler og barnehager og gitt bort stipend til unge band/musikere om det har blitt et overskudd. Vi gleder oss enormt til Aronnesrocken 2015, 20. år i rockens tjeneste.

Gamechanger AS
Gamechanger AS

Mitt firma leverer tjenester innenfor 2D/3D- grafikk og design, samt lyd og musikk- produksjon.

Ta også kontakt hvis du trenger tjenester innenfor spill og interaktive produksjoner, både for mobiltelefoner, tablets, og PC/Mac.

JOHANSEN AUDIO
JOHANSEN AUDIO

Johansen Audio holder til i Varangerbotn innerst i gapet av Varangerfjorden, og driver med lydetterarbeid, lyddesign, lydopptak og musikkproduksjon.  Har jobbet med en lang rekke produksjoner innenfor promofilm, reklamefilm, tv-serier, spillefilm og musikkutgivelser.

41 477 692
kim_e80@hotmail.com
Kirkenes Event & Artist
Kirkenes Event & Artist

Kirkenes Event & Artist er et eventselskap som arrangerer en årlig festival i Sør-Varanger, den første helga i september hvert år.  Per i dag er dette det eneste arrangementet som står i fokus for oss.  Grenseløsfestivalen ble første gang arrangert i 2012.

POPDESIGN
POPDESIGN

POPDESIGN AS er et grafisk designbyrå med bred kompetanse innen alle former for visuell kommunikasjon. Byrået er drevet av Geir Karikoski og Frank Mosand, med over 10 års erfaring innen grafisk design og multimedia.

POPDESIGN er ikke helt som byråer flest.  Vi vet faktisk ikke om vi i det hele tatt skal kalle oss et byrå.  Det vi derimot vet er at vi er kreative, sultne og løsningsorienterte.  Vi kan hjelpe deg med alt fra logoutvikling til bilreklame, brosjyrer, websider og tekstiltrykk for å nevne noe.

POPDESIGN kan tilby mutimedia-presentasjoner fra både stillbilder og film, eks. til musikkvideo, presentasjoner, konferanser, foredrag, kick-off m.m.  Vi digitaliserer også vhs og andre videoformater til DVD.

SAHKKON AS
SAHKKON AS

SAHKKON AS er et produksjonsselskap i Kautokeino. Selskapet ble stiftet i 2015 og ledes av Elle Márjá Eira. Hun har erfaring innen musikk, TV og film bransjen. Elle Márjá Eira har produsert og regissert flere kortfilmer, musikkvideoer og TV-serier i NRK Sápmi. Hun har også turnert med bandet sitt både i inn- og utland.

Selskapet driver også med kunstnerisk virksomhet innen musikk og film.

Elle Márjá Eira er en artist fra Sápmi som satser på en internasjonal karriere.

Samovarteateret
Samovarteateret

SAMOVARTEATERET - ET SAMTIDSTEATER I NORDOMRÅDENE

Samovarteateret har siden starten i 1990 hatt fokus på vår geografiske plassering og de internasjonale grensene som omslutter oss. Vi har vært bevisst de muligheter og utfordringer vi som scenekunstnere står ovenfor ved å være langt borte fra vårt nasjonale fagmiljø, samtidig som vi er nært et spennende scenekunstmiljø på russisk, finsk og nord-svensk side.

For oss ble det viktig å formidle historiene fra dette grenseområdet, gi dem en kunstnerisk form og løfte dem opp på scenen. Vi har opplevd at våre forestillinger, bygd på historier fra vår grenseregion, har en internasjonal appell. Det har ført oss videre ut i verden, til andre grenseregioner som Balkan, Kaukasus og Baltikum.

For Samovarteateret er det viktig å skape forestillinger som setter fokus på, eller stiller spørsmål ved, samtiden. Vi henter ideer og inspirasjon fra internasjonal politikk, samfunnet rundt oss og mennesker vi møter. Ut fra dette skaper vi nyskrevet dramatikk. 

http://www.samovarteateret.com
+47 789 92 468 / +47 905 22 797
samovar@samovar.no
 
SBJohansen skriv
SBJohansen skriv

Skriver sakprosa og skjønnlitteratur og dramatikk. Tilbyr oversetting norsk/nordsamisk (begge veier). Tar også skriveoppdrag. Framfører både egenskrevne og andres tekster, både som tekst og sang. (foto: Aslak Mikal Mienna).

Skádja Studio
Skádja Studio

Skàdja Studio er et musikkstudio hvor vi produserer innspillinger til: Demo, CD, filmmusikk, vignett og lydbokproduksjoner.

Vi har også eget plateselskap under samme navn.

Trygve Beddari
Trygve Beddari

Musiker, multiinstumentalist, musikk fra Finnmark, kvensk, finsk, norsk, sjøsamisk, skoltesamisk og russisk. Trakterer keyboards, trekkspill, gitar, bass perkusjon, munnharpe og div. fløyter.