Ekkerøy Feriehus
Ekkerøy Feriehus

Bo og møte hverandre på Ekkerøy.

Ekkerøy feriehus/Horisont Varanger AS tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur.

Fuglekikkere, vandrere og naturelskere generelt fra hele Europa er våre gjester gjennom hele året.  Hos oss kan du følge fuglelivet mens du inntar morrakaffen, eller ta en vedfyrt sauna på tunet samtidig som du får med deg nordlyset.

Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Tufjord Brygge AS
Tufjord Brygge AS

Tufjord Molta & utleie A/S tilbyr opplevelser i et spektakulært landskap. Vi tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. (foto: Ketil Olsen). 

Rolvsøy har et flott turterreng med nydelige strender, sandbanker og  fjell. Den vakre øya  ute i havet har en rik blomsterflora og fugleliv. Nyt midnattssol eller nordlys fra vedfyrt badestamp på bryggekanten. Vil du ut på en båttur har vi 4 nye GeMi aluminiumsbåter stående klar for en uforglemmelig natur- eller fiskeopplevelse på havet utenfor.

Varanger Arctic Kite Enduro
Varanger Arctic Kite Enduro

VARANGER ARCTIC KITE ENDURO tilbyr verdens hardeste kitekonkurranse og alt innen kitekurs og turkiting: Nybegynnerkurs, ekspedisjonskurs, guidet ekspedisjon på Varangerhalvøya, kitecamp og skerddersydde kitekurs for enkeltpersoner og grupper.

Vi har base i Snøkitingas Hawaii - Varanger.Er du nysgjerring på kiting? Ønker å utforske Varangerhalvøya med kite? Vil bli en del av vårt "Varanger Arctic Kite Crew"? Ta kontakt!

Alta Event AS
Alta Event AS

Vi leier ut alt til ditt arrangement, som telt i forskjellige størrelser, bord , stoler, gulv til telt, toaletter, pissuarer, lys og lydanlegg, varmevifter, alt av strømkabler - og skap, lysekroner, rød løper med standere, bardisker og sukkerspinnmaskin. Vi arrangerer også event`s. Ring oss om du skal ha en blåtur eller en firmafest for dine ansatte.  Vi tar på oss hele jobben med - alt fra mat til innbydelser til live musikk. 

Vi driver også med scootersafari på vinteren, der leier vi ut snøscootere og arrangerer scooterturer over Finnmarksvidda. Vi har 30 scootere som er tilgjengelig for leie. 

Vi arrangerer også konserter gjennom hele året på forskjellige scener i Finnmark. Det er vi som står bak festivalen Høstsprell som arrangeres 1. helga i september i Alta.

Boble glasshytte
Boble glasshytte

Boble glasshytte er Finnmarks eneste glassblåseri. Her lager og selger vi egendesignet glass.

Glasshyttas midtpunkt og varme hjerte er smelteovnen, og i det åpne verkstedet blir den glødende varme, levende glassmassen bearbeidet med kjærlighet og lidenskap til hardt, skjørt, vakkert glass – mens  publikum kan se på.  

Eller man kan avtale tid og selv få prøve seg som glassblåser!

Circus Snefjord 889 AS
Circus Snefjord 889 AS

Circus Snefjord 889 AS er et kulturbasert næringsprosjekt. 

Vi har overnatting, arrangerer og promotere Festivalen Snefjord Highland Gathering, vi har ulike typer tilstelninger samt kurs/workshop innen kunst.

I perioder kan vi vise utstillinger og annen opplevelse som annonseres på vår web side.

Lyng KreatVI
Lyng KreatVI

Arrangerer teambuilding for bedrifter der ansatte får mulighet til å leke seg, ha det gøy, bryte intimsoner og komfortsoner, men innenfor trygge rammer.

Jeg bruker først og fremst teater som verktøy, men kan også bruke sang og dans. Oppleggene mine kan vare fra 1-4 timer og passer til kurs/seminarer eller personalfester og andre anledninger der kollegaer er samlet.

+47 482 85 740
lyngkreat_vi@outlook.com
   
Stellaris DansTeater
Stellaris DansTeater

Stellaris DansTeater AS er en profesjonell scenisk virksomhet med base i Hammerfest. Dansekunstner, daglig kunstnerisk og administrativ leder Solveig Leinan-Hermo er eier av bedriften.  Virksomheten jobber daglig med produksjon av forestillinger og formidling gjennom turnevirksomhet.

Stellaris DansTeater samarbeider årlig med ulike profesjonelle institusjoner og virksomheter i inn- og utland. Turneområdet er hovedsakling i Barentsregionen/Nordområdene. Gjennom dette arbeidet har Stellaris DansTeater medvirket til å skape et stort nettverk.

Sammenlignet med frigruppebegrepet er virksomheten i dag den eldste inne dans i Norge, og mest sannsynlig verdens nordligste innen denne kategorien.

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

VERK
VERK

Verk jobber med kunst, design og kulturprosjekter. Vi arrangerer utstillinger i vårt galleri og leier ut kontorplasser på Gründerhuben.

Verk er også engasjert i å samle og styrke kulturnæringene i Finnmark gjennom prosjektet Surstoff.