Ekkerøy Feriehus
Ekkerøy Feriehus

Bo og møte hverandre på Ekkerøy.

Ekkerøy feriehus/Horisont Varanger AS tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur.

Fuglekikkere, vandrere og naturelskere generelt fra hele Europa er våre gjester gjennom hele året.  Hos oss kan du følge fuglelivet mens du inntar morrakaffen, eller ta en vedfyrt sauna på tunet samtidig som du får med deg nordlyset.

Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene
Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene

Berlevågateliéene holder til i Kvitbrakka på museumsområdet. Her kan alle typer kunstnere bo, jobbe og utstille. Det er tre soverom tilgjengelig, kjøkken, bad og et stort atelier. Brakka brukes også til ulike kulturarrangementer, kurs og konserter. Innimellom holdes det også kafé, og det er salg fra bruktbutikk. Berlevågateliéene er tilknyttet AIR Barents, og kunstnere fra Barentsområdet kan søke på stipend til opphold og reise. 

Tufjord Brygge AS
Tufjord Brygge AS

Tufjord Molta & utleie A/S tilbyr opplevelser i et spektakulært landskap. Vi tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. (foto: Ketil Olsen). 

Rolvsøy har et flott turterreng med nydelige strender, sandbanker og  fjell. Den vakre øya  ute i havet har en rik blomsterflora og fugleliv. Nyt midnattssol eller nordlys fra vedfyrt badestamp på bryggekanten. Vil du ut på en båttur har vi 4 nye GeMi aluminiumsbåter stående klar for en uforglemmelig natur- eller fiskeopplevelse på havet utenfor.