Inner AS
Inner AS

Inner AS arbeider innenfor området personlig utvikling, ledelse og HR, organisasjon og kultur. 

Vi har sterk fokus på å overføre kunnskaper om den den menneskelige faktoren og de personlige egenskaper og hvor viktig den er for å skape suksess som gründer i ide, konsept og realiseringsfasen. 

Kan:Skje
Kan:Skje

Kan:skje er bedriften til Liz Rekve. Her jobber vi med kreativ stedsutvikling – næringsutvikling og kreative prosesser 

Jeg selger konsulenttjenester i regionale prosjekter for stedsutvikling – blant annet «Rekves Resept» og driver 346 Prosjektrom, gründerverksted og kreativt kollektiv i Digermulen, Lofoten. 
I tillegg er jeg i styringsgruppa til Surstoff – kulturnæringssatsingen for Finnmark, styreleder i Berlevågatelieene – Kvitbrakka, prosjektleder for filmnettverket og ungdomsfilmprosjektet Hårat Mål og sitter i styret til UNG i Berlevåg – festival og campkonsept for unge.

VERTE landskap-arkitektur AS
VERTE landskap-arkitektur AS

VERTE landskap-arkitektur AS er et nordnorsk arkitektkontor, som med lokal kunnskap og internasjonal kompetanse, tilbyr tjenester innen arkitektur, landskap og planlegging. 

Vår viktigste ressurs er de menneskene vi samarbeider med. Gjennom faglig engasjement, kompetanse og god kommunikasjon, ønsker vi å utvikle Nord-Norge. 

 

Arc Giraff
Arc Giraff

I 15 år har vi skissert og tenkt, designet og testet, kodet og innovert, og vi er stolte av å nå være et av Nord-Norges største reklamebyrå.

Fra vårt hovedkontor i Vadsø og distriktskontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim leverer vi løsninger over hele landet, men er særlig glad i nord, grisgrendte strøk og utkantsløsninger.

Vi trives særlig godt i skjæringspunktet mellom kreativitet og strategisk markedsføring og har derfor stor spennvidde i både uttrykk og løsninger.

Caphuman
Caphuman

Gå inn i hvilken som helst butikk å spør om å få kjøpe to kilo kreativitet, en liter ideer og ekte lidenskap - jeg kan garantere at du kommer tomhendt tilbake.

Caphuman arbeider innen prosjektledelse, eiendom- og forretningsutvikling.  Caphuman ved daglig leder Ottar Zahl Jonassen er lidenskapelig opptatt av arkitektur, utforming og estetikk i det offentlige rom og bymiljø.  Jeg er glad i mennesker og elsker å jobbe i ukonforme grupper med deltakere som har ulik kompetanse, erfaringer og som jobber mot et felles mål - det gir både mening og resultater!

Har du gått tom for kreativitet, gode ideer, energi og ekte lidenskap, så ta kontakt med Caphuman. 

Caphuman - det lille konsulentselskapet med et stort hjerte!

Samovarteateret
Samovarteateret

SAMOVARTEATERET - ET SAMTIDSTEATER I NORDOMRÅDENE

Samovarteateret har siden starten i 1990 hatt fokus på vår geografiske plassering og de internasjonale grensene som omslutter oss. Vi har vært bevisst de muligheter og utfordringer vi som scenekunstnere står ovenfor ved å være langt borte fra vårt nasjonale fagmiljø, samtidig som vi er nært et spennende scenekunstmiljø på russisk, finsk og nord-svensk side.

For oss ble det viktig å formidle historiene fra dette grenseområdet, gi dem en kunstnerisk form og løfte dem opp på scenen. Vi har opplevd at våre forestillinger, bygd på historier fra vår grenseregion, har en internasjonal appell. Det har ført oss videre ut i verden, til andre grenseregioner som Balkan, Kaukasus og Baltikum.

For Samovarteateret er det viktig å skape forestillinger som setter fokus på, eller stiller spørsmål ved, samtiden. Vi henter ideer og inspirasjon fra internasjonal politikk, samfunnet rundt oss og mennesker vi møter. Ut fra dette skaper vi nyskrevet dramatikk. 

http://www.samovarteateret.com
+47 789 92 468 / +47 905 22 797
samovar@samovar.no