Hermetikken Kulturnæringshage
Hermetikken Kulturnæringshage

Hermetikken Kulturnæringshage AS er et nettverk med 36 bedrifter som tilbyr tjenester innenfor kunst, kultur og kreativitet.

Næringshagen bistår bedriftene med kompetanseheving og markedsføring, utvikling og andre nettverksaktiviteter. 

Hermetikken Kulturnæringshage er også en aktør som bedrifter og organisasjoner kan ta kontakt med for informasjon, foredrag, prosjektledelse og workshops.

Inner AS
Inner AS

Inner AS arbeider innenfor området personlig utvikling, ledelse og HR, organisasjon og kultur. 

Vi har sterk fokus på å overføre kunnskaper om den den menneskelige faktoren og de personlige egenskaper og hvor viktig den er for å skape suksess som gründer i ide, konsept og realiseringsfasen. 

Kan:Skje
Kan:Skje

Kan:skje er bedriften til Liz Rekve. Her jobber vi med kreativ stedsutvikling – næringsutvikling og kreative prosesser 

Jeg selger konsulenttjenester i regionale prosjekter for stedsutvikling – blant annet «Rekves Resept» og driver 346 Prosjektrom, gründerverksted og kreativt kollektiv i Digermulen, Lofoten. 
I tillegg er jeg i styringsgruppa til Surstoff – kulturnæringssatsingen for Finnmark, styreleder i Berlevågatelieene – Kvitbrakka, prosjektleder for filmnettverket og ungdomsfilmprosjektet Hårat Mål og sitter i styret til UNG i Berlevåg – festival og campkonsept for unge.

Trivselslaben
Trivselslaben

Trivslslaben AS er en folkehelsebedrift som tilbyr prosjektledelse, rådgivning og foredrag innen områdene folkehelse og lokal samfunnsutvikling.

Trivselslaben er en sosial entreprenør som bevisst tar tak i bestemte samfunnsproblem og etablerer nye løsninger, nye organiseringer eller bringer forskjellige grupperinger sammen for å løse disse utfordringene.

VERTE landskap-arkitektur AS
VERTE landskap-arkitektur AS

VERTE landskap-arkitektur AS er et nordnorsk arkitektkontor, som med lokal kunnskap og internasjonal kompetanse, tilbyr tjenester innen arkitektur, landskap og planlegging. 

Vår viktigste ressurs er de menneskene vi samarbeider med. Gjennom faglig engasjement, kompetanse og god kommunikasjon, ønsker vi å utvikle Nord-Norge. 

 

Arc Giraff
Arc Giraff

I 15 år har vi skissert og tenkt, designet og testet, kodet og innovert, og vi er stolte av å nå være et av Nord-Norges største reklamebyrå.

Fra vårt hovedkontor i Vadsø og distriktskontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim leverer vi løsninger over hele landet, men er særlig glad i nord, grisgrendte strøk og utkantsløsninger.

Vi trives særlig godt i skjæringspunktet mellom kreativitet og strategisk markedsføring og har derfor stor spennvidde i både uttrykk og løsninger.

Arctic Lux
Arctic Lux

Emma Gunnarsson er en svensk kunstner bosatt i Berlevåg som jobber med fotografi og fotografiske teknikker og grafikk. Hun har erfaring fra utstilling og salg og stiller regelmessig ut sin kunst internasjonalt. Emma har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking. Hun tar også oppdrag med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag - alt fra portrett til dokumentar. 

Emma Gunnarsson har solid utdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen og Kunstakademiet i København.

Caphuman
Caphuman

Gå inn i hvilken som helst butikk å spør om å få kjøpe to kilo kreativitet, en liter ideer og ekte lidenskap - jeg kan garantere at du kommer tomhendt tilbake.

Caphuman arbeider innen prosjektledelse, eiendom- og forretningsutvikling.  Caphuman ved daglig leder Ottar Zahl Jonassen er lidenskapelig opptatt av arkitektur, utforming og estetikk i det offentlige rom og bymiljø.  Jeg er glad i mennesker og elsker å jobbe i ukonforme grupper med deltakere som har ulik kompetanse, erfaringer og som jobber mot et felles mål - det gir både mening og resultater!

Har du gått tom for kreativitet, gode ideer, energi og ekte lidenskap, så ta kontakt med Caphuman. 

Caphuman - det lille konsulentselskapet med et stort hjerte!

Formidlingskraft
Formidlingskraft

Formidlingskraft AS er Torill Olsen. Jeg jobber med kreativ formidling, journalististikk og media. Jeg tar også oppdrag som foredragsholder, kåsør, konferansier og debattleder.

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

Reklamehuset Nord AS
Reklamehuset Nord AS

Et komplett reklamebyrå med internasjonal erfaring og kunder i de fleste bransjer. Våre fire ansatte ivaretar og utvikler merkevarer, foretar markedsundersøkelser, gjennomfører strategier og prosjektledelse, lager profileringsfilmer og bedriftsportrett. Besøk nettsiden vår for å se eksempler av vår produksjon.

Vi er Reklamehuset Nord AS
Kreativt klima – konkrete resultater

Samovarteateret
Samovarteateret

SAMOVARTEATERET - ET SAMTIDSTEATER I NORDOMRÅDENE

Samovarteateret har siden starten i 1990 hatt fokus på vår geografiske plassering og de internasjonale grensene som omslutter oss. Vi har vært bevisst de muligheter og utfordringer vi som scenekunstnere står ovenfor ved å være langt borte fra vårt nasjonale fagmiljø, samtidig som vi er nært et spennende scenekunstmiljø på russisk, finsk og nord-svensk side.

For oss ble det viktig å formidle historiene fra dette grenseområdet, gi dem en kunstnerisk form og løfte dem opp på scenen. Vi har opplevd at våre forestillinger, bygd på historier fra vår grenseregion, har en internasjonal appell. Det har ført oss videre ut i verden, til andre grenseregioner som Balkan, Kaukasus og Baltikum.

For Samovarteateret er det viktig å skape forestillinger som setter fokus på, eller stiller spørsmål ved, samtiden. Vi henter ideer og inspirasjon fra internasjonal politikk, samfunnet rundt oss og mennesker vi møter. Ut fra dette skaper vi nyskrevet dramatikk. 

http://www.samovarteateret.com
+47 789 92 468 / +47 905 22 797
samovar@samovar.no