Elle Sofe AS
Elle Sofe AS

Elle Sofe AS ledes av koreograf og filmskaper Elle Sofie Henriksen. 

Bedriften produserer egne scene- og filmproduksjoner. I tillegg tilbyr vi koreografi til teater, film og musikkvideo, samt skreddersydde events og foredrag.

Koreograf og filmskaper Elle Sofe har solid danseutdannelse fra London og Oslo. Siden 2006 har hun jobbet med dans og film, og fått grundig kompetanse, internasjonalt nettverk og en unik kunstnerisk stil fra sin kilde i den samiske, tradisjonelle tenkemåten. 

SBJohansen skriv
SBJohansen skriv

Skriver sakprosa og skjønnlitteratur og dramatikk. Tilbyr oversetting norsk/nordsamisk (begge veier). Tar også skriveoppdrag. Framfører både egenskrevne og andres tekster, både som tekst og sang. (foto: Aslak Mikal Mienna).

Skuespiller Anja Saiva
Skuespiller Anja Saiva

Jeg tar ulike skuespilleroppdrag både i og utenfor Finnmark; Scenekunst, teater og film.

Jeg tilbyr også impro- og teaterkurs for barn.

+47 918 44 141
anjasaiva@gmail.com
 
Lyng KreatVI
Lyng KreatVI

Arrangerer teambuilding for bedrifter der ansatte får mulighet til å leke seg, ha det gøy, bryte intimsoner og komfortsoner, men innenfor trygge rammer.

Jeg bruker først og fremst teater som verktøy, men kan også bruke sang og dans. Oppleggene mine kan vare fra 1-4 timer og passer til kurs/seminarer eller personalfester og andre anledninger der kollegaer er samlet.

+47 482 85 740
lyngkreat_vi@outlook.com
   
Orto Polare AS
Orto Polare AS

Orto Polare AS er verdens nordligste film- og produksjonsselskap drevet av Gørild Mauseth og Tommaso Mottola. Hovedsete er i Kjøllefjord, og her skapes film, kunst, musikk og teater.

Mauseth har 20 års erfaring som skuespiller og Mottola har 40 års erfaring med festivalarrangement og produsentrollen. 

Orto Polare har et bredt internasjonalt nettverk og arbeider særlig om samarbeidsprosjektet mellom Norge, Russland og Italia. 

+47 905 65 889
gomausetta@gmail.com
 
Samovarteateret
Samovarteateret

SAMOVARTEATERET - ET SAMTIDSTEATER I NORDOMRÅDENE

Samovarteateret har siden starten i 1990 hatt fokus på vår geografiske plassering og de internasjonale grensene som omslutter oss. Vi har vært bevisst de muligheter og utfordringer vi som scenekunstnere står ovenfor ved å være langt borte fra vårt nasjonale fagmiljø, samtidig som vi er nært et spennende scenekunstmiljø på russisk, finsk og nord-svensk side.

For oss ble det viktig å formidle historiene fra dette grenseområdet, gi dem en kunstnerisk form og løfte dem opp på scenen. Vi har opplevd at våre forestillinger, bygd på historier fra vår grenseregion, har en internasjonal appell. Det har ført oss videre ut i verden, til andre grenseregioner som Balkan, Kaukasus og Baltikum.

For Samovarteateret er det viktig å skape forestillinger som setter fokus på, eller stiller spørsmål ved, samtiden. Vi henter ideer og inspirasjon fra internasjonal politikk, samfunnet rundt oss og mennesker vi møter. Ut fra dette skaper vi nyskrevet dramatikk. 

http://www.samovarteateret.com
+47 789 92 468 / +47 905 22 797
samovar@samovar.no
 
Stellaris DansTeater
Stellaris DansTeater

Stellaris DansTeater AS er en profesjonell scenisk virksomhet med base i Hammerfest. Dansekunstner, daglig kunstnerisk og administrativ leder Solveig Leinan-Hermo er eier av bedriften.  Virksomheten jobber daglig med produksjon av forestillinger og formidling gjennom turnevirksomhet.

Stellaris DansTeater samarbeider årlig med ulike profesjonelle institusjoner og virksomheter i inn- og utland. Turneområdet er hovedsakling i Barentsregionen/Nordområdene. Gjennom dette arbeidet har Stellaris DansTeater medvirket til å skape et stort nettverk.

Sammenlignet med frigruppebegrepet er virksomheten i dag den eldste inne dans i Norge, og mest sannsynlig verdens nordligste innen denne kategorien.

Trygve Beddari
Trygve Beddari

Musiker, multiinstumentalist, musikk fra Finnmark, kvensk, finsk, norsk, sjøsamisk, skoltesamisk og russisk. Trakterer keyboards, trekkspill, gitar, bass perkusjon, munnharpe og div. fløyter.