Alta Event AS
Alta Event AS

Vi leier ut alt til ditt arrangement, som telt i forskjellige størrelser, bord , stoler, gulv til telt, toaletter, pissuarer, lys og lydanlegg, varmevifter, alt av strømkabler - og skap, lysekroner, rød løper med standere, bardisker og sukkerspinnmaskin. Vi arrangerer også event`s. Ring oss om du skal ha en blåtur eller en firmafest for dine ansatte.  Vi tar på oss hele jobben med - alt fra mat til innbydelser til live musikk. 

Vi driver også med scootersafari på vinteren, der leier vi ut snøscootere og arrangerer scooterturer over Finnmarksvidda. Vi har 30 scootere som er tilgjengelig for leie. 

Vi arrangerer også konserter gjennom hele året på forskjellige scener i Finnmark. Det er vi som står bak festivalen Høstsprell som arrangeres 1. helga i september i Alta.

Arc Giraff
Arc Giraff

I 15 år har vi skissert og tenkt, designet og testet, kodet og innovert, og vi er stolte av å nå være et av Nord-Norges største reklamebyrå.

Fra vårt hovedkontor i Vadsø og distriktskontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim leverer vi løsninger over hele landet, men er særlig glad i nord, grisgrendte strøk og utkantsløsninger.

Vi trives særlig godt i skjæringspunktet mellom kreativitet og strategisk markedsføring og har derfor stor spennvidde i både uttrykk og løsninger.

Arctic Lux
Arctic Lux

Emma Gunnarsson er en svensk kunstner bosatt i Berlevåg som jobber med fotografi og fotografiske teknikker og grafikk. Hun har erfaring fra utstilling og salg og stiller regelmessig ut sin kunst internasjonalt. Emma har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking. Hun tar også oppdrag med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag - alt fra portrett til dokumentar. 

Emma Gunnarsson har solid utdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen og Kunstakademiet i København.

ARKHAUS AS
ARKHAUS AS

ARKHAUS er det eneste arkitektfirma fast etablert i Hammerfest.

Vi tilbyr kompetanse og råd i høve til regionale utfordringer for planlegging, men alltid med blikk på nasjonal og internasjonal utvikling innenfor arkitektur og ikkje minst det lokale kulturlivet.

Vi jobbar alltid i mot heilege løysinger, med blikk på omgjevnad, administrative og tekniske utfordringer og behovet til brukaren. Utforming av form og fasade inkludert val av material og farge er dermed ofte ikkje utgangspunkt, men resultat av ein foregåande, omhyggeleg funksjonsanalyse. 

Verktøyet i ARKHAUS er fyrst og fremst hovudet. Idéane formidlast avhengig av prosjekttype og omfang, med penn og papir eller via dataassistert konstruksjon på skissar, detljteikningar og illustrasjonar i både 2D, 3D og som interaktiv modellering BIM.

Vi kan gjeve assistanse på alle område og i alle fasar av prosjektering, med fokus på einebustadar, større bustadsbygg og generell busetnad, kontor og næringsbygg, helseinstitusjonar og offentlege bygg. 

Arktisk Design
Arktisk Design

Arktisk design er et lite designkontor i Finnmark, etablert og drevet av grafisk designer Karine Pedersen.  Lidenskap for vakkert og estetisk design kombinert med funksjonalitet er drivkraften bak designkontoret i Smalfjord.

Arktisk design tilbyr helhetlig og kvalitetssikret design til bedrifter som har et behov for å skille seg ut i markedet i Nord-Norge.

Aronnesrocken
Aronnesrocken

Aronnesrocken er Nord-Norges største gratis musikkfestival som i 2015 arrangeres for 20 gang! Festivalen ble opprinnelig startet for å gi unge uetablerte band en plass å spille. Festivalen har vokst jevnt og trutt til i 2014 hvor vi hadde 7000 publikummere over 3 dager og 64 konserter. Av disse var over 50% under 25 år.

Aronnesrocken eies av foreningen Aronnesrocken. Festivalen har gitt bort instrumenter til skoler og barnehager og gitt bort stipend til unge band/musikere om det har blitt et overskudd. Vi gleder oss enormt til Aronnesrocken 2015, 20. år i rockens tjeneste.

Audioland
Audioland

Audioland har i 10 år jobbet med produksjon av events og kulturrelaterte prosjekter i Finnmark. Audioland er en innovativ kulturentreprenør med høy kompetanse innenfor events- og artistutvikling.

Vi jobber med arrangører som har behov for å skape unike opplevelser og artister med ambisjoner som ønsker å utvikle sin karriere.

Audiolands kompetanse om samisk og russisk musikkultur og nettverk innen kunstmiljø strekker seg over land og grenser. Audiolands ressurser med kompetent arbeidskraft i tillegg til reell kulturkompetanse gjør oss unik i hele Nord-Norge og Sápmi.

Audioland eier egen platelabel og leverer tjenester innen musikkutgivelser og artist-management. Vi jobber innen moderne samisk musikk og samarbeider med låtskrivere, artister og musikkprodusenter fra hele Sápmi.

Audioland står bak etablering av Arctic Sound Studios som er det eneste private musikkstudioeet av denne kalssen nord for Trondheim. Audioland er gründer av Sami Music Week og Sami Music Award

Billedkunstner Bente Kystad Syr
Billedkunstner Bente Kystad Syr

Jeg maler fargerike bilder på lerret og plexiglass, med ulike teknikker. Motivene mine blir gjerne litt blandingsfabel og jeg maler med akryl. 

Jeg er innjuryert medlem av NFUK og har avholdt en rekke juryerte utstillinger og også separatutstillinger.

Jeg holder kurs i ulike maleteknikker. Jeg er sertifisert Golden educator og underviser i hele produktspekteret til Golden. 

Tar gjerne i mot gjester som ønsker å se bilde mine i hjemmegalleriet. 

Bjarne Riesto
Bjarne Riesto

Bjarne Riesto er en fotograf som i stor grad finner sine motiver i naturen i nordområdene. Inspirasjonen finnes i de store tomme landskaper, i kontrasten mellom mørketid, midnattssol, kulden og det stadig skiftende lyset.  Han har gitt ut flere bøker, og har hatt utstillinger i flere land.

Boble glasshytte
Boble glasshytte

Boble glasshytte er Finnmarks eneste glassblåseri. Her lager og selger vi egendesignet glass.

Glasshyttas midtpunkt og varme hjerte er smelteovnen, og i det åpne verkstedet blir den glødende varme, levende glassmassen bearbeidet med kjærlighet og lidenskap til hardt, skjørt, vakkert glass – mens  publikum kan se på.  

Eller man kan avtale tid og selv få prøve seg som glassblåser!

Caphuman
Caphuman

Gå inn i hvilken som helst butikk å spør om å få kjøpe to kilo kreativitet, en liter ideer og ekte lidenskap - jeg kan garantere at du kommer tomhendt tilbake.

Caphuman arbeider innen prosjektledelse, eiendom- og forretningsutvikling.  Caphuman ved daglig leder Ottar Zahl Jonassen er lidenskapelig opptatt av arkitektur, utforming og estetikk i det offentlige rom og bymiljø.  Jeg er glad i mennesker og elsker å jobbe i ukonforme grupper med deltakere som har ulik kompetanse, erfaringer og som jobber mot et felles mål - det gir både mening og resultater!

Har du gått tom for kreativitet, gode ideer, energi og ekte lidenskap, så ta kontakt med Caphuman. 

Caphuman - det lille konsulentselskapet med et stort hjerte!

Circus Snefjord 889 AS
Circus Snefjord 889 AS

Circus Snefjord 889 AS er et kulturbasert næringsprosjekt. 

Vi har overnatting, arrangerer og promotere Festivalen Snefjord Highland Gathering, vi har ulike typer tilstelninger samt kurs/workshop innen kunst.

I perioder kan vi vise utstillinger og annen opplevelse som annonseres på vår web side.

Ekkerøy Feriehus
Ekkerøy Feriehus

Bo og møte hverandre på Ekkerøy.

Ekkerøy feriehus/Horisont Varanger AS tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur.

Fuglekikkere, vandrere og naturelskere generelt fra hele Europa er våre gjester gjennom hele året.  Hos oss kan du følge fuglelivet mens du inntar morrakaffen, eller ta en vedfyrt sauna på tunet samtidig som du får med deg nordlyset.

Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Elle Sofe AS
Elle Sofe AS

Elle Sofe AS ledes av koreograf og filmskaper Elle Sofie Henriksen. 

Bedriften produserer egne scene- og filmproduksjoner. I tillegg tilbyr vi koreografi til teater, film og musikkvideo, samt skreddersydde events og foredrag.

Koreograf og filmskaper Elle Sofe har solid danseutdannelse fra London og Oslo. Siden 2006 har hun jobbet med dans og film, og fått grundig kompetanse, internasjonalt nettverk og en unik kunstnerisk stil fra sin kilde i den samiske, tradisjonelle tenkemåten. 

Emma Gunnarsson
Emma Gunnarsson

Emma Gunnarsson kommer fra Malmø, sør i Sverige og har sin virksomhet i Berlevåg. Hun er utdannet billedkunster ved Kunsthøgskolen i Bergen og Det Kongelige, Danske Kunstakademi i København. 

Hun er kunstner, fotograf, kunstformidler og kursholder. Finnmark inspirerer og hun finner sine motiver i naturen i nordområdene med dets råe og varierende form. Hun har hatt utstillinger i flere land.

Emma tilbyr kurs i forskjellige grafikkteknikker og fotobaserte teknikker. Hun fotograferer både events, konserter, portretter og kunstfotografi, og gir også kunstutsmykninger til foretak, bedrifter og privatpersoner.

Formidlingskraft
Formidlingskraft

Formidlingskraft AS er Torill Olsen. Jeg jobber med kreativ formidling, journalististikk og media. Jeg tar også oppdrag som foredragsholder, kåsør, konferansier og debattleder.

Fotograf Marie Louise Somby
Fotograf Marie Louise Somby

Marie Louise Somby er utdannet fotograf fra Norges kreative høyskole i Trondheim og har fotografert på et profesjonelt nivå i mange år. Hun har utvidet sine tilbud til blant annet studiofoto, produktfoto og bedriftsfoto for de som vil presentere bedriften sin profesjonelt. Fotostudioet ligger i Alta sentrum på Parksenteret for studiofoto, men hun fotograferer også ute på location, både i og utenfor Finnmark. I tillegg selger hun egne bilder til utsmykking av lokaler.

Front Interiør AS
Front Interiør AS

Vi er to interiørkonsulenter bosatt i Lakselv og Alta som tilbyr interiørtjenester til både private og bedrifter i Finnmark. Vi ser et voksende marked og etterspørsel av ulike interiørtjenester og ønsker å gi en spisskompetanse innenfor dette området.

Personene bak Front Interiør AS er Linn Sæten og Linda M. Thomassen. Med lik utdanning og samme brennende engasjement for faget startet vi opp med egen bedrift i august 2015. Begge har relevant utdanning og 10 års erfaring fra feltet.

På ett år har vi fått et bredt utvalg av oppdrag for private og bedrifter og har blant annet innredet for AMFI i Alta. Vi hjelper våre kunder fra idé til ferdig produkt og har fokus på helhetlige løsnnger for våre kunder. 

GALLERI ARTIKA
GALLERI ARTIKA

Galleri ArtikA  produserer og selger veggtepper/tekstilkunst der vi går utenfor de klassiske mønstre og motiv.  Galleri ArtikA lager også duker, vesker mm i lapperteknikk. Vi produserer også på bestilling, og bidrar til utsmykning i offentlige og private lokaler. 

Galleri ArtikA er drevet av Britt Inger Berntsen, og selger også kunst fra andre kunstnere i Nord. Vår webside ferdigstilles til høsten.

Gamechanger AS
Gamechanger AS

Mitt firma leverer tjenester innenfor 2D/3D- grafikk og design, samt lyd og musikk- produksjon.

Ta også kontakt hvis du trenger tjenester innenfor spill og interaktive produksjoner, både for mobiltelefoner, tablets, og PC/Mac.

Govas Film & Mediaproduksjon
Govas Film & Mediaproduksjon

Govas Film & Mediaproduksjon AS er et filmproduksjons selskap med base i Tana.  Selskapet produserer alt fra nyhetsfoto for NRK, til større dokumentarprosjekter, både i egen regi og for andre filmprodusenter, da først og fremst som filmfotograf.

Vi har et stor nettverk over hele Skandinavia som brukes for alt det er verd.

Hanne Grete Einarsen
Hanne Grete Einarsen

Hanne er norsk/samisk billedkunstner, utdannet fra Vestlandets Kunstakademi i Bergen. (Foto: Marie Louise Somby).

Medlem: Samisk Kunstforbund (SDS), Nordnorske Billed- kunstnere(NNBK), Norske Billedkunstnere(NBK) og Norske Grafikere(NG).

Hun er bosatt i Snefjord hvor hun arbeider med sin kunst innen teknikkene grafikk, maleri, tegning og tredimensjonale uttrykk. Hanne har ulike typer kurs for deg som vil lære å male, tegne og/eller lage grafikk. - Eller for deg som vil videreutvikle ditt talent. 

Hermetikken Kulturnæringshage
Hermetikken Kulturnæringshage

Hermetikken Kulturnæringshage AS er et nettverk med 36 bedrifter som tilbyr tjenester innenfor kunst, kultur og kreativitet.

Næringshagen bistår bedriftene med kompetanseheving og markedsføring, utvikling og andre nettverksaktiviteter. 

Hermetikken Kulturnæringshage er også en aktør som bedrifter og organisasjoner kan ta kontakt med for informasjon, foredrag, prosjektledelse og workshops.

Ikke bare rammer - kunst med knust - Giorgio Cappelletto
Ikke bare rammer - kunst med knust - Giorgio Cappelletto

“Nothing is Lost, Nothing is Created, Everything is transformed”

My job is mainly about recycling wood and other disused material. I produce frames and unique pieces of furnitures recycling wood from the sea shore and old houses demolished. I propose and produce personal and customised solutions. 

Looking carefully at a piece of wood left on the seaside or found in an old house in ruins, it allows me to focus on the potential of the materials and to turn them into useful and curious objects.
 In my eyes, all that is ready to be thrown away, is ready for a new life.This is how I produce my frames, bookshelves, tables, chairs..

Imagement AS
Imagement AS

Imagement drives av Linn Henriksen og tilbyr visualisering av kreative prosesser innenfor 3 forskjellige områder:

Film: Kostymedesign for film.

Foredrag/workshops: Jeg har holdt foredrag om så mangt og arrangert workshop´er for alt fra designere til skoleelever i regi av "den kulturelle skolesekken". Her er det bare kreativiteten som begrenser for hva og hvem! Ta kontakt for forespørsel.

Events: Imagement bidrar gjerne med gode forslag til visualisering av ditt arrangement. 

Inner AS
Inner AS

Inner AS arbeider innenfor området personlig utvikling, ledelse og HR, organisasjon og kultur. 

Vi har sterk fokus på å overføre kunnskaper om den den menneskelige faktoren og de personlige egenskaper og hvor viktig den er for å skape suksess som gründer i ide, konsept og realiseringsfasen. 

JOHANSEN AUDIO
JOHANSEN AUDIO

Johansen Audio holder til i Varangerbotn innerst i gapet av Varangerfjorden, og driver med lydetterarbeid, lyddesign, lydopptak og musikkproduksjon.  Har jobbet med en lang rekke produksjoner innenfor promofilm, reklamefilm, tv-serier, spillefilm og musikkutgivelser.

41 477 692
kim_e80@hotmail.com
Kalaris AS
Kalaris AS

Som design byrå tilbyr vi produkter og tjenester av høy kvalitet til gode priser innenfor: grafisk design, trykk, nettsider, interaksjonsdesign, 
kommunikasjonsrådgivning, strategi- og visjonsarbeid, forretningsutvikling, fotografering, illustrasjon og giveaways m.m.

Vi er veldig opptatt av levere kvalitet i alle ledd, derfor har vi et tett og godt samarbeid med ulike leverandører som sikrer leveranse av høy kvalitet til avtalt tid. Vi ønsker at våre kunder skal glede seg over gode produkter og tjenester, derfor setter vi høye krav til våre leverandører. På hvert prosjekt har vi mål å skape unike og gode arbeider for kunder. Vi knytter oss nært til kunders behov og sender flere forslag for å finne den beste stil for kunders profil.

Kan:Skje
Kan:Skje

Kan:skje er bedriften til Liz Rekve. Her jobber vi med kreativ stedsutvikling – næringsutvikling og kreative prosesser 

Jeg selger konsulenttjenester i regionale prosjekter for stedsutvikling – blant annet «Rekves Resept» og driver 346 Prosjektrom, gründerverksted og kreativt kollektiv i Digermulen, Lofoten. 
I tillegg er jeg i styringsgruppa til Surstoff – kulturnæringssatsingen for Finnmark, styreleder i Berlevågatelieene – Kvitbrakka, prosjektleder for filmnettverket og ungdomsfilmprosjektet Hårat Mål og sitter i styret til UNG i Berlevåg – festival og campkonsept for unge.

Kirkenes Event & Artist
Kirkenes Event & Artist

Kirkenes Event & Artist er et eventselskap som arrangerer en årlig festival i Sør-Varanger, den første helga i september hvert år.  Per i dag er dette det eneste arrangementet som står i fokus for oss.  Grenseløsfestivalen ble første gang arrangert i 2012.

Kongsfjord engraving atelier - Claudia Casaletti
Kongsfjord engraving atelier - Claudia Casaletti

Kongsfjord Engraving Atelier is an artistic workshop where I conceive, realize and print my engravings. I draw inspiration mainly from the strong nature of Finnmark,in particular concerning  flora, fauna and local traditional architecture .

My works aimed to whom are fascinated in the various animal kingdom, colours and atmosphere typical of this surrounding. I also hold engraving and print workshops for both beginners and experienced artists. 

Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene
Kvitbrakkas venner - Berlevågateliéene

Berlevågateliéene holder til i Kvitbrakka på museumsområdet. Her kan alle typer kunstnere bo, jobbe og utstille. Det er tre soverom tilgjengelig, kjøkken, bad og et stort atelier. Brakka brukes også til ulike kulturarrangementer, kurs og konserter. Innimellom holdes det også kafé, og det er salg fra bruktbutikk. Berlevågateliéene er tilknyttet AIR Barents, og kunstnere fra Barentsområdet kan søke på stipend til opphold og reise. 

Lyng KreatVI
Lyng KreatVI

Arrangerer teambuilding for bedrifter der ansatte får mulighet til å leke seg, ha det gøy, bryte intimsoner og komfortsoner, men innenfor trygge rammer.

Jeg bruker først og fremst teater som verktøy, men kan også bruke sang og dans. Oppleggene mine kan vare fra 1-4 timer og passer til kurs/seminarer eller personalfester og andre anledninger der kollegaer er samlet.

+47 482 85 740
lyngkreat_vi@outlook.com
   
Made By Zlatina
Made By Zlatina

Zlatina er Bulgarsk kunstner, bosatt i Kjøllefjord i Finnmark. Made By Zlatina lager unike malerier som er både tankevekkende, inspirerende og morsomme. Hun leverer også bestillingsverk, hvor kunden kan velge fargesammensetning og motiv. Made By Zlatina lager også bokillustrasjoner.

Maidas – Máret Ánne Sara
Maidas – Máret Ánne Sara

Máret Ánne Sara is a Sámi artist with a personal, unique and contemporary artistic style.

Máret Ánne comes from a traditional reindeerherding family in the core of Sápmi, Kautokeino. She has studied art/illustration in england, product production and journalism in Kautokeino, where she also currently lives and works.

Máret Ánne has designed imagery for Sámi artist and fashiondesigners. She is at heart an observer, analyst and storyteller, both in words and images. She is a published novel writer and has exibited and sold visual art since 2003.

Mylta Design
Mylta Design

MYLTA- design er et lite nylig etablert designkontor i Alta som drives av Produkt-/Servicedesigner Anna Richardson.Bedriften tilbyr kreative løsninger på: 

Produktdesign - Råvarer til produkter/ forbedring av produkter i produksjon.

Service og tjenester - Utforming eller forbedring/effektivisering.

Grafiskdesign - Visuell informasjon, interaksjon på skjerm, logo og helhetlig designprofil.

Workshops - Kreativ workshop til bedrifter som ønsker å spisse den visuelle markedsprofilen for å gjenkjennes og skille seg ut.

Utstilling - butikk og messer og loungeområder (festivaler)

Vi arbeider selvstendig og -/eller i team - ofte på tvers av fagfelt vurdert ut fra behov eller størrelse på prosjekt. 

Stikkordet er “verdiskapende design”. Ved å se gjennom øynene på alle involverte kan man kvalitetsikre og ivareta bevisste eller ubevisste ønsker og behov.

 

Orto Polare AS
Orto Polare AS

Orto Polare AS er verdens nordligste film- og produksjonsselskap drevet av Gørild Mauseth og Tommaso Mottola. Hovedsete er i Kjøllefjord, og her skapes film, kunst, musikk og teater.

Mauseth har 20 års erfaring som skuespiller og Mottola har 40 års erfaring med festivalarrangement og produsentrollen. 

Orto Polare har et bredt internasjonalt nettverk og arbeider særlig om samarbeidsprosjektet mellom Norge, Russland og Italia. 

+47 905 65 889
gomausetta@gmail.com
 
Peak Vision Media
Peak Vision Media

Peak Vision Media ligger i High End -delen av marked og det foreligger en omfattende erfaring innen de fleste aspekter når det gjelder å produsere  film  for næringslivet og TV-bransjen. Det ligger erfaring på den tekniske siden, så vel som den kreative siden.

Peak Vision Media er totalleverandør på små og mellomstore produksjoner.

Min erfaring med produksjoner for olje og offshore bransjen strekker seg langt tilbake i tid og siden oppstarten til Yellow Film i 2002 hvor jeg jobbet som filmfotograf og klipper, har det blitt mer en 200 offshore relaterte filmer for denne næringen. Jeg jobber fremdeles med Olje næringen og er offshore sertifisert. Min HMS i praksis gjenspeiler dette.

Har jobbet med spillefilmer, dokumentarfilmer, tv-serier, reklamefilmer, kunstfilmer, projeksjoner for teater. Eller alt som har med film å gjøre. Kvalitet og punktlighet er et nøkkelord og jeg strekker meg langt for å nå mine mål.

Perleporten Kulturhus
Perleporten Kulturhus

Perleporten Kulturhus er det gamle Honningsvåg bedehus, som i 2011 ble kjøpt av Tore Fosse og Birgit L. Johansen, renovert og åpnet i 2012 som et helårlig kulturhus med konserter, arrangementer, sommerteater, utstillinger etc. Et spennende, levende og innholdsrikt kulturhus i sentrum av Honningsvåg.

POPDESIGN
POPDESIGN

POPDESIGN AS er et grafisk designbyrå med bred kompetanse innen alle former for visuell kommunikasjon. Byrået er drevet av Geir Karikoski og Frank Mosand, med over 10 års erfaring innen grafisk design og multimedia.

POPDESIGN er ikke helt som byråer flest.  Vi vet faktisk ikke om vi i det hele tatt skal kalle oss et byrå.  Det vi derimot vet er at vi er kreative, sultne og løsningsorienterte.  Vi kan hjelpe deg med alt fra logoutvikling til bilreklame, brosjyrer, websider og tekstiltrykk for å nevne noe.

POPDESIGN kan tilby mutimedia-presentasjoner fra både stillbilder og film, eks. til musikkvideo, presentasjoner, konferanser, foredrag, kick-off m.m.  Vi digitaliserer også vhs og andre videoformater til DVD.

Randi Sjølie
Randi Sjølie

Fotograferer, spesielt bygninger og jobber med kulturvernsaker. Utover dette jobber jeg med fagtekster, design/arkitektur, turistguiding og samfunnsdebatt.

Reintag
Reintag

Reintag drives av webutvikler Tore Larsen, og leverer framtidsrettede nettsider. Tore har alltid et fokus på å levere kvalitet. Han utfører både design og det tekniske bak nettsider. Her kan du altså få en komplett nettside fra en og samme leverandør.

Reintag leverer løsninger på flere publiseringsplattformer blant annet Wordpress og Joomla.

Reklamehuset Nord AS
Reklamehuset Nord AS

Et komplett reklamebyrå med internasjonal erfaring og kunder i de fleste bransjer. Våre fire ansatte ivaretar og utvikler merkevarer, foretar markedsundersøkelser, gjennomfører strategier og prosjektledelse, lager profileringsfilmer og bedriftsportrett. Besøk nettsiden vår for å se eksempler av vår produksjon.

Vi er Reklamehuset Nord AS
Kreativt klima – konkrete resultater

Rino Engdal Photography
Rino Engdal Photography

Allsidig Foto & Video -fotograf med base i Hammerfest.

Portretter, Bryllup, konfirmasjon, foto-/videokurs, musikkvideo, film av forestillinger og øvrige filmoppdrag.

SAHKKON AS
SAHKKON AS

SAHKKON AS er et produksjonsselskap i Kautokeino. Selskapet ble stiftet i 2015 og ledes av Elle Márjá Eira. Hun har erfaring innen musikk, TV og film bransjen. Elle Márjá Eira har produsert og regissert flere kortfilmer, musikkvideoer og TV-serier i NRK Sápmi. Hun har også turnert med bandet sitt både i inn- og utland.

Selskapet driver også med kunstnerisk virksomhet innen musikk og film.

Elle Márjá Eira er en artist fra Sápmi som satser på en internasjonal karriere.

Samovarteateret
Samovarteateret

SAMOVARTEATERET - ET SAMTIDSTEATER I NORDOMRÅDENE

Samovarteateret har siden starten i 1990 hatt fokus på vår geografiske plassering og de internasjonale grensene som omslutter oss. Vi har vært bevisst de muligheter og utfordringer vi som scenekunstnere står ovenfor ved å være langt borte fra vårt nasjonale fagmiljø, samtidig som vi er nært et spennende scenekunstmiljø på russisk, finsk og nord-svensk side.

For oss ble det viktig å formidle historiene fra dette grenseområdet, gi dem en kunstnerisk form og løfte dem opp på scenen. Vi har opplevd at våre forestillinger, bygd på historier fra vår grenseregion, har en internasjonal appell. Det har ført oss videre ut i verden, til andre grenseregioner som Balkan, Kaukasus og Baltikum.

For Samovarteateret er det viktig å skape forestillinger som setter fokus på, eller stiller spørsmål ved, samtiden. Vi henter ideer og inspirasjon fra internasjonal politikk, samfunnet rundt oss og mennesker vi møter. Ut fra dette skaper vi nyskrevet dramatikk. 

http://www.samovarteateret.com
+47 789 92 468 / +47 905 22 797
samovar@samovar.no
 
SBJohansen skriv
SBJohansen skriv

Skriver sakprosa og skjønnlitteratur og dramatikk. Tilbyr oversetting norsk/nordsamisk (begge veier). Tar også skriveoppdrag. Framfører både egenskrevne og andres tekster, både som tekst og sang. (foto: Aslak Mikal Mienna).

Skuespiller Anja Saiva
Skuespiller Anja Saiva

Jeg tar ulike skuespilleroppdrag både i og utenfor Finnmark; Scenekunst, teater og film.

Jeg tilbyr også impro- og teaterkurs for barn.

+47 918 44 141
anjasaiva@gmail.com
 
Skádja Studio
Skádja Studio

Skàdja Studio er et musikkstudio hvor vi produserer innspillinger til: Demo, CD, filmmusikk, vignett og lydbokproduksjoner.

Vi har også eget plateselskap under samme navn.

Steffen Aronsen DESIGN
Steffen Aronsen DESIGN

Steffen Aronsen Design ble startet 1.7.91 etter at jeg var ferdig utdannet reklametegner og også typograf.

Det jeg har spesialisert meg på er veggmalerier både utvendig og innvendig. Fortrinnsvis med historiske motiv, men også motiver kunden selv bestemmer.  Alt fra 1972 modell VW Bobler til utsikten fra fjæra i Krampenes via Italienske torg på 40m2. Både til firma og private.  Det er bare fantasien som setter grenser. 

Jeg driver også med foliedekor på forskjellige objekter: skilting, fasader, vindu, biler, busser, lastebiler og ellers alt av kjøretøy, samt logoutforming, illustrering, maleri og illustrasjon.

Stellaris DansTeater
Stellaris DansTeater

Stellaris DansTeater AS er en profesjonell scenisk virksomhet med base i Hammerfest. Dansekunstner, daglig kunstnerisk og administrativ leder Solveig Leinan-Hermo er eier av bedriften.  Virksomheten jobber daglig med produksjon av forestillinger og formidling gjennom turnevirksomhet.

Stellaris DansTeater samarbeider årlig med ulike profesjonelle institusjoner og virksomheter i inn- og utland. Turneområdet er hovedsakling i Barentsregionen/Nordområdene. Gjennom dette arbeidet har Stellaris DansTeater medvirket til å skape et stort nettverk.

Sammenlignet med frigruppebegrepet er virksomheten i dag den eldste inne dans i Norge, og mest sannsynlig verdens nordligste innen denne kategorien.

Stygge sting AS
Stygge sting AS

Stygge Sting As består av tre brodøser med kontor i Kvitbrakka i Berlevåg.

Broderiene våre har gjerne finurlige ordspill og styggord. 

Vi selger broderikit og kalender, og snart har vi serveringsbrett og doble postkort til salgs.

Susanne Hætta
Susanne Hætta

Susanne Hætta er fotograf, forfatter, frilansjournalist, designer og kommunikatør, med bakgrunn både fra NRK og det offentlige.

Hun fotograferer blant annet forestillinger, events og konserter, samt tar portretter, dokumentasjons- og illustrasjonsbilder. Hætta er også ledig for foredrag, medietrening, tekst- og kommunikasjonsoppdrag. 

Torgrim Hermansen Halvari
Torgrim Hermansen Halvari

Torgrim Halvari er en kjent portrettfotograf og journalist med lang erfaring fra jobb i media. Han er en allsidig og kreativ mediaktør med mange interessefelt. Dyktig til å grave samt finne gode vinklinger. Behersker godt foto, print, TV og radio. Liker å jobbe alene så vel som i team. Ta kontakt! 

(Foto: Embla Lemira Marjaana Candell Halvari)

Trivselslaben
Trivselslaben

Trivslslaben AS er en folkehelsebedrift som tilbyr prosjektledelse, rådgivning og foredrag innen områdene folkehelse og lokal samfunnsutvikling.

Trivselslaben er en sosial entreprenør som bevisst tar tak i bestemte samfunnsproblem og etablerer nye løsninger, nye organiseringer eller bringer forskjellige grupperinger sammen for å løse disse utfordringene.

Trygve Beddari
Trygve Beddari

Musiker, multiinstumentalist, musikk fra Finnmark, kvensk, finsk, norsk, sjøsamisk, skoltesamisk og russisk. Trakterer keyboards, trekkspill, gitar, bass perkusjon, munnharpe og div. fløyter.

Tufjord Brygge AS
Tufjord Brygge AS

Tufjord Molta & utleie A/S tilbyr opplevelser i et spektakulært landskap. Vi tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. (foto: Ketil Olsen). 

Rolvsøy har et flott turterreng med nydelige strender, sandbanker og  fjell. Den vakre øya  ute i havet har en rik blomsterflora og fugleliv. Nyt midnattssol eller nordlys fra vedfyrt badestamp på bryggekanten. Vil du ut på en båttur har vi 4 nye GeMi aluminiumsbåter stående klar for en uforglemmelig natur- eller fiskeopplevelse på havet utenfor.

Ulltråd
Ulltråd

Jeg tilbyr souvernirer i ullprodukter som forteller om din lokale plass, bilder og kunst.

Velkommen til en prat om et produkt du vil jeg skal lage.

+47 970 16 472
jane.hojlund@dukamail.no
 
Varanger Arctic Kite Enduro
Varanger Arctic Kite Enduro

VARANGER ARCTIC KITE ENDURO tilbyr verdens hardeste kitekonkurranse og alt innen kitekurs og turkiting: Nybegynnerkurs, ekspedisjonskurs, guidet ekspedisjon på Varangerhalvøya, kitecamp og skerddersydde kitekurs for enkeltpersoner og grupper.

Vi har base i Snøkitingas Hawaii - Varanger.Er du nysgjerring på kiting? Ønker å utforske Varangerhalvøya med kite? Vil bli en del av vårt "Varanger Arctic Kite Crew"? Ta kontakt!

Varangerfestivalen
Varangerfestivalen

Varangerfestivalen er en av Nord-Norges største festivaler og har i 32 år presentert utfordrende musikk på 70 grader nord.  Tradisjoonelt en festival for jazz og blues, i dag en moderne sjangeroverskridende festival med fokus på artister fra nord og musikk som pusher grenser. 

Festivalen er eid av Vadsø jazzklubb, som også eier og driver Vadsøs nye kulturscene Kooperativet, sammen med 11 andre kultur- og idrettsorganisasjoner i Vadsø.  Vår administrasjon består av daglig leder og to produsenter.

Varangerfestivalen arrangerer rundt 40 konserter og utstillinger over fire dager i august, mens Kooperativet står for 60-70 arrangement i året.  Til sammen gjør vi Vadsø til Norges beste konsertby!

VERK
VERK

Verk jobber med kunst, design og kulturprosjekter. Vi arrangerer utstillinger i vårt galleri og leier ut kontorplasser på Gründerhuben.

Verk er også engasjert i å samle og styrke kulturnæringene i Finnmark gjennom prosjektet Surstoff.

VERTE landskap-arkitektur AS
VERTE landskap-arkitektur AS

VERTE landskap-arkitektur AS er et nordnorsk arkitektkontor, som med lokal kunnskap og internasjonal kompetanse, tilbyr tjenester innen arkitektur, landskap og planlegging. 

Vår viktigste ressurs er de menneskene vi samarbeider med. Gjennom faglig engasjement, kompetanse og god kommunikasjon, ønsker vi å utvikle Nord-Norge.