Bli medlem

VIL DU BLI MED PÅ LAGET?

Hermetikken består av flotte og drivende dyktige kulturnæringsaktører. I nettverket er det både musikere, dansere, skuespillere, fotografer, filmarbeidere, lyddesignere, journalister, reklameguruer, sosiale entreprenører, webdesignere, festivaler, billedkunstnere, kulturarrangører, mat- og opplevelsesprodusenter, forfattere, prosjektledere og innovatører.

Alle er de forskjellig – men de har minst èn ting til felles: Ønske om å skape, engasjere og jobbe med sitt talent og det de brenner for!!

I Hermetikken er vår drivkraft å hjelpe til at du skal lykkes. Vi gir deg faglig påfyll og svarer på spørsmål du måtte ha i en travel hverdag.

Medlemskap i Hermetikken koster bare 1200 kroner per kalenderår. Vi tilbyr deg hjelp med søknader, rapportering, prosjektutvikling, markedsføring, økonomi og forretningsutvikling – for å nevne noe. Vi jobber mye virtuelt og har møteplasser for gode diskusjoner og erfaringsdeling mellom bedriftene i nettverket – uansett hvor du bor.

Har du lyst å være med på Hermetikken-laget eller vil vite mer? Ta kontakt med oss i dag. Send oss dine kontaktopplysninger her, så hører du fra oss. Trykk her:

 «Ja, jeg vil gjerne ha mer informasjon om medlemskap i Hermetikken».