Det begynner å haste!

 In Nyheter

Nå begynner det å fylles opp med folk som vil delta på Surstoff Kulturnæringskonferanse i Karasjok. Vil du være med er det lurt å melde deg på nå! Og deltakeravgiften er historisk lav: 200 kroner +mva! Takket være Samfunnsløftet.

Det er ikke mange arenaer der kulturnæringsbedrifter og kreative aktører kan treffe likesinnede, få faglig påfyll og finne samarbeidspartnere. Det lages ikke mange konferanser for denne gruppa, derfor har vi laget Surstoff Kulturnæringskonferanse, den 4 i rekken.

– Jeg har vært på Surstoff før, og det ga meg nye idéer til hvordan jeg kan utvikle bedriften min videre. Dessuten fant jeg en samarbeidspartner som hjalp meg med websiden min sånn at jeg fikk mer salg!

Det sa en av deltakerne etter forrige konferanse.

På konferansen i Karasjok 29.-30. oktober er det nye trender og bransjesamarbeid som er tema med dyktige innledere, workshop og kreative debatter. Påmeldingsfrist er 13.10, Scandic holder av rom til 9.10

Påmelding, trykk her: deltaker.no

Foreløpig program finner du her: https://hermetikken.no/proff-kultur-sterkere-sammen-i-nord/