Ekstratjenester

 In Kulturnæringsgrunder

Hermetikken Næringshage har høy kompetanse på etablering og utvikling av kulturnæringsbedrifter.  Vi kan tilby deg og din bedrift flere tjenester:

ETABLERING AV BEDRIFT

Ønsker du å etablere egen virksomhet eller har du akkurat etablert deg men ønsker råd og veiledning, så kan du få det hos oss.  Trenger du råd og hjelp vedrørende selskapsform, forretningsplanarbeid, budsjettering, finansiering eller andre ting du lurer på i forbindelse med oppstart så ta kontakt.

 

HJELP MED SØKNADER

I Hermetikken kjenner vi virkemiddelapparatet godt, og kan gi gode råd om de muligheter som finnes for din bedrift.  Ut fra din bedrifts behov og utfordringer, kan vi hjelpe deg med å bygge opp nødvendig innhold i en søknad.

 

«SPARRINGSTID»

Trenger du en sparringspartner til å diskutere ideer, veivalg, konkrete utfordringer eller mer løselige tanker med – ta kontakt med oss.

 

MEDIEOMTALE

Ønsker du mer medieomtale av din bedrift, eller et spesielt produkt eller tjeneste du vil gjøre kjent?  I Hermetikken har vi høy kompetanse på arbeid mot media og hjelper deg gjerne med å bli mer synlig.

 

FORRETNINGSUTVIKLING

Har du ideer eller planer for videreutvikling av bedriften din, kan vi være en god sparringspartner for deg.  Enten det gjelder nye produkter/tjenester du vil utvikle, nye markeder du vil rette deg mot eller samarbeidspartnere du vil knytte deg til, så kan det være fint å ha noen å diskutere med.  Hermetikken er en trygg samtalepartner, hvor du kan være sikker på at dine tanker og ideer blir mellom oss!

 

Vi kan veilede og jobbe sammen med deg både via skype, telefon eller her på vårt kontor i Vadsø. Bare ta kontakt!

NB: MEDLEMMER I HERMETIKKEN FÅR RABATTERTE PRISER PÅ VÅRE TJENESTER.