Gratulasjoner til UE og Dfive UB fra Hammerfest!

 In Nyheter

Hermetikken kulturnæringshage gratulerer Dfive UB fra Hammerfest som gikk til topps på årets Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter.

I skarp konkurranse med mange svært gode Ungdomsbedrifter tok Dfive UB fra Hammerfest videregående skole den gjeveste prisen, Polarbase-prisen for Beste Ungdomsbedrift i Finnmark! I tillegg vant de også ProBarents-prisen for beste Innovative produkt, og som om ikke det var nok vant de hele fem priser til!

Det skriver Ungt Entreprenørskap Finnmark i en pressemelding.

Dfive UB består av Heidi Sjursen, Solvor Ovrid, Sandra Seville og Rebekka Skog. Deres forretningsidé er som sagt en treningsskjorte med en lomme til mobil, på bildet er de  sammen med priseier Ketil Holmgren fra Polarbase. Foto: Rebekka Ellingsen.

Dfive UB har som mål å øke motivasjon og prestasjon under treningsøkten ved å gjøre det lettere å bruke musikk under økten. De har produsert en treningsskjorte med lomme til mobil, slik at brukeren kan høre på musikk uten at mobilen er i veien under hverken løping, sykling eller styrketrening.

– Vi gleder oss stort til å reise ned til NM for Ungdomsbedrifter som arrangeres på Lillestrøm 29.-30. april sammen med disse flotte representantene for Ungdomsbedriftene i Finnmark. Det blir svært spennende å se hvordan våre representanter gjør det under det nasjonale mesterskapet.

Daglig leder i Hermetikken kulturnæringshage, Mette Westlie, var en del av juryen som stemte frem Dfive UB fra Hammerfest. – Det er en glede å se så mange kreative entreprenører og få være med i juryen. Og jeg vil berømme staben i Ungt Entreprenørskap i Finnmark for den gode jobben de gjøre for fremtidens gründere. Vi er heldige som har dem som en del av Hermetikken-miljøet, sier hun.

Les mer om vinnerne i avisa Finnmarken: Jentene kapret sju priser og går videre til NM!