Hermetikken-medlem gir Atlaskorrigering

 In Nyheter

Våre bedrifter er innovative, kunnskapsrike og litt utenom det vanlige. Vårt nyskrevne medlem Marit Broch Johansen reiser over alt fra Trøndelag og nordover for å hjelpe folk. Tana massasje -og kroppsterapi finner du i Tana, men også i samme bygg som Hermetikken kulturnæringshage! Og så reiser hun en masse rundt til folk!

Plages du av skjelett- og muskelplager? Føles kroppen i ubalanse? Da kan det være atlas som er ute av stilling!

Som én av svært få atlasterapeuter i landet tilbyr Marit Broch Johansen korrigering av den øverste nakkevirvelen, atlas. Det har vært endel medieoppslag de to siste årene som handler om folk som har måttet reise til England eller USA for å få korrigering av atlas. Det er ikke nødvendig. Du kan få det gjort gjennom Tana massasje- og kroppsterapi AS og Marits kyndige hender.

– Hvis atlas står ute av stilling kan du få store plager. Men jeg kan foreta atlaskorrigering ved hjelp av lett massasje på spesielle punkter i nakken, sier hun.

– I Nord-Norge er det kun to atlasterapeuter i dag. Jeg er den eneste i Finnmark, og den eneste som korrigerer med hendene. Totalt i hele Norge er vi 14 atlasterapeuter som jobber etter Engelheart-metoden.

Foto: Iris Egilsdatter

Ingen mystikk

– Hvis atlas står ute av stilling kan du oppleve endel skjelett- og muskelplager, sier Marit. Hun har mange som kommer til henne med disse plagene.

I tillegg kommer det indre systemet i kroppen i ubalanse. Det kan gi seg utslag i lavt energinivå, dårlig søvn, mage- og tarmproblemer, øye- og nerveplager, kvalme, hodepine og svimmelhet. 

Babyer med atlas ute av stilling kan plages med kolikk, hofteleddsdysplasi og KISS syndrom. Atlaskorrigering får kroppen tilbake i vater og det indre systemet “resettes” til sin beste utgave.

– Atlaskorrigering er ikke noe hokus pokus. Men det krever en spesiell teknikk og en atlasterapeuts spesialtrenede hender for å undersøke og behandle. 

Det er bare noen få terapeuter, og enda færre leger, som har denne kompetansen. Marit er en av dem.

Fornøyde kunder

Hun undertreker at atlaskorrigering hjelper, enten man er et lite barn eller voksen. Kundene melder om umiddelbar bedring. 

– Det er inspirerende å jobbe, når jeg ser at kundene får en bedre hverdag. Det er også  hovedgrunnen til at jeg velger å jobbe med atlaskorrigering Engelheart i hele Norge fra Sør-Trøndelag og nordover.  

God utdannelse og variert arbeidspraksis gjør at Marit har utviklet stor forståelse for sammenhenger i kroppen og hvordan ulike arbeidsbelastninger påvirker helsa vår. Tilbakemeldinger fra kundene er gode. 

Tone Sund Wahl fra Båtsfjord, er svært fornøyd etter korrigering av atlas: 

– Jeg ble mye bedre i hoftene umiddlebart etter korrigering. Jeg er så fornøyd, at jeg forteller det til alle som orker å høre på, smiler hun.

Kompetent og fleksibel

Tana massasje- og kroppsterapi AS er en liten bedrift med én ansatt, Marit Broch Johansen. Firmaet tilbyr som sagt Atlaskorrigering Engelheart, men også massasje, fascieløsning og kinesioteiping. 

– Jeg kan hjelpe folk med de fleste plager som oppstår i skjelett, muskler og sener. Jeg har brukt mange år på å utvikle meg innen fagfeltene fascieløsning, dypvevsmassasje og atlaskorrigering. Dette er teknikker som gir god effekt.

Marit sitt firma, Tana massasje- og kroppsterapi AS, har fast kontor i Bakkeveien 12, Tanabru og i Hermetikken (banken) i Vadsø. 

Men Marit er fleksibel og en omreisende terapeut med månedlige turer til Båtsfjord og Kjøllefjord. På forespørsel kan hun komme også til andre steder for å jobbe. 

Atlaskorrigering utfører hun i hele Nord-Norge, fra Sør-Trøndelag og nordover.