Hermetikken samarbeider med Rein Film

 In Nyheter

Hermetikken kulturnæringshage samarbeider med Rein Film som har co-produsent-ansvaret for NRK-innspillingen av «Monster» i Vardø. Allerede 9. september starter filmingen der Hermetikken-medlem Kim-Erling Johansen bistår med lyd. 

Nylig ringte Produsent Mathis Ståle Mathisen i Rein Film og ønsket enda mer samarbeid med Hermetikken Kulturnæringshage. Akkurat nå trenger han en rekvisittassistent.

– Vi stiller selvsagt opp, sier næringshageleder Mette Westlie. Vi har en stor bredde i kompetanse som kan passe for en stor filmproduksjon og vil gjerne at bedriftene i Hermetikken får muligheter til å bidra når storproduksjoner skjer i nærområdet. Det er ikke første gang Rein Film stiller opp, i fjor bidro de til at vi fikk redigert en presentasjonsfilm for Surstoff Kulturnæringssatsing. Men jobben med «Monster» er stor.

NRK starter innspillingen i Vardø allerede 9. september med et budsjett på 70 millioner kroner. – Vi gleder oss til å starte med filminga, sier Mathisen som sammen med Sveinung Svendsen, Aleksander Korsnes og Odd Helge Haugsnes startet produksjonsselskapet i 2010. 

Les mer om Rein Film her.

iFinnmark skriver at Rein Film har bidratt sterkt til at NRKs neste storproduksjon i serieformat havnet til Finnmark og Vardø. Mathisen selv er svært fornøyd med at de har fått co-produsent ansvaret for den nye thriller-drama-serien «Monster».

– Og bare så det er sagt, skulle Mathisen og resten av «Monster»-gjengen få akutt bruk for mer hjelp og bistand fra oss i Hermetikken er det bare å ringe, avslutter Mette Westlie med et smil!