Hermetikkens nye medlemmer har noe til felles: FILM!

 In Nyheter

Den siste tiden har Hermetikken fått fire nye medlemsbedrifter som alle har film i fokus; Mattima Films AS, Rein Film Finnmark AS, Nordkapp Filmfestival AS, og Finnmark Film AS.

Mattima Films AS
Mattima Films AS, basert i Mo i Rana, er et fullskala produksjonsselskap med særlig fokus på kulturelt mangfold. Selskapet produserer og co-produserer både lengre og kortere dokumentarer og spillefilmer, og vektlegger særlig arbeid med kvinnelige filmskapere på leting etter et åpent, kreativt og utforskende sted å fortelle deres historier.

Les mer om Mattima Films her:
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Rein Film Finnmark AS
Rein Film ble etablert av fire nord-norske filmskapere i 2010, og fokuserer på filmproduksjon og historier fra Barentsregionen.

Les mer om Rein Film Finnmark her:
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Nordkapp Filmfestival AS
Nordkapp Filmfestival (NFF) er en liten og intim festival som arrangeres i Honningsvåg hvert år i september. NFF er verdens nordligste filmfestival, startet for første gang i 2004. Festivalen markerer sitt 20 årsjubileum i 2023.

Les mer om Nordkapp Filmfestival her:
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Finnmark Film AS
Sigve Pedersen er mannen bak det nyetablerte produksjonsselskapet Finnmark Film. For tiden studerer Sigve filmfotografi ved Noroff i Oslo, men har planer om å etter hvert reise hjem til Kirkenes for å satse på film, reklame og promotering i nordområdene. Finnmark Film ønsker også å fremme nord-norsk kultur gjennom dokumentar- og fiksjonsfilmsjangerene.

Instagram

Vi i Hermetikken er glade for å ha disse aktørene med på laget, og gleder oss til samarbeidet videre!