Hils på våre nye medlemmer!

 In Nyheter

Hermetikken Kulturnæringshage møter sommeren med fire nye medlemmer på laget!

Varangertunet
Varangertunet, etablert sommeren 2016, er et familiedrevet gjestehus lokalisert i Vestre Jakobselv – hjertet av Varanger. «Vi er opptatt av å ta godt vare på våre gjester. Ved å dele vår kunnskap om naturen, kulturen og historien i Varanger ønsker vi å skape varige minner og gode opplevelser. Vi tilbyr nærhet til naturen og menneskene i Varanger!»

Hjemmeside
Instagram
Facebook

Walseth Underholdning
Håvard Walseth er mannen bak Walseth Underholdning, og som han sier selv; «han har beina planta i spagaten innenfor områdene film, musikk og standup».

Walseth er altså en allsidig underholdningskunstner som produserer innhold innen flere sjangrer; primært musikk, film og standup.

Hjemmeside
Facebook
Instagram

Fotodama
Ingun Alette Mæhlum, kvinnen bak Fotodama AS, er fotograf og historieforteller som holder til i Tromsø. Ingun har stor interesse for interaksjonen mellom menneske og natur, og bildene hennes gjenspeiler gjerne hvordan den røffe naturen påvirker hverdagen i nord. Tematikk og motiver som fiskeri, reindrift, olje og gruvedrift er ofte å se blant bildene hennes da dette er en stor del av den daglige debatten i nord.

Tlf.: +47 902 06 446
E-post: fotodama@gmail.com
Hjemmeside

LUKT AS
Trygve Luktvasslimo er mannen bak produksjonsselskapet LUKT AS. Trygve har en mastergrad i visuell kunst fra Lunds universitet i Sverige, og har flere kortfilmer på CV-en. Trygve er Festspillene i Nord-Norges festspillprofil for 2022-2023, og er høyaktuell med musikalkomediedramaet Bitcoinbilen – hans første lengre spillefilm. Bitcoinbilen, hvor handlingen utspiller seg i Lofoten, har premiere under Festspillene i Nord-Norge 2023, og kommer på kino fra høsten av. Fra 2024 blir den å kunne sees hos Altibox.

«Som filmskaper, kunstner og forfatter betrakter Trygve Luktvasslimo samfunnet rundt seg og leter etter det som skiller seg ut. Han vil få oss til å tenke, og gjør det med filmer som beskrives som absurde, teatralske og parodiske». For Trygve er det nordnorske viktig, og som han så fint sier: «Det er så mange historier her oppe som fortjener å bli fortalt».

Facebook: Bitcoinbilen
Instagram: Bitcoinbilen
Hjemmeside
Trygve Luktvasslimo – IMDb