Høstens nye medlemmer

 In Nyheter

Hermetikken Kulturnæringshage går inn i jula med fem nye medlemmer i høst!

Stellaris Dansteater – Et grensekryssende kompani fra Barentsregionen

Stellaris DansTeater (SD) er en profesjonell scenisk virksomhet med base i Hammerfest, med aktivitet og turnevirksomhet hovedsakelig i Barentsregionen/Nordområdene. Kompaniet ble etablert i 1980 og er i dag den eldste aktive sceniske gruppe innen dans i Norge, og mest sannsynlig verdens nordligste innen denne kategorien.

Hjemmeside
Facebook
Instagram
E-post
tlf. +47 950 66 744

TV Klipp

TV Klipp er et etablert medieproduksjonsselskap som leverer digital markedsføring og medieproduksjon til bedrifter. Med fokus på kreativitet med en god strategi og idé i bunn streber vi etter å levere visuelle opplevelser som engasjerer målgruppen og styrker merkevaren. Videoproduksjon, fotografering og 360-produkter er våre spesialiteter. Vi driver også Pixelverket, et felles film- og fotostudio i Mo i Rana.

Hjemmeside
E-post
tlf. 94884489
Instagram
Facebook

Tromsø Internasjonale Filmfestival

Tromsø internasjonale filmfestival er både en populær publikumsfestival, samt et viktig møtested for norsk og internasjonal filmbransje.
Tromsø internasjonale filmfestival viser utfordrende kvalitetsfilm fra hele verden for et lokalt, nasjonalt og internasjonalt publikum. Festivalen ble arrangert for første gang i 1991 med et totalt besøk på 5200. I 2020, i sitt trettiende år, solgte TIFF 58 320 billetter til ordinære filmvisninger og hadde et samlet totalbesøk på 68 554.

Forside – Tromsø Internasjonale Filmfestival (tiff.no)
Tromsø Int. Film Festival (@tromsofilmfest) • Instagram
Facebook
post@tiff.no


Snurrehus og 20/20 Pictures – Magnus Kristiansen 

Magnus Kristiansen er en produsent fra Honningsvåg, og har kontor i Honningsvåg og Oslo. Magnus har master fra både Handelshøgskolen BI og Den Norske Filmskolen. I 2015 startet han reklamebyrået Snurrehus, hvor han er daglig leder. I 2019 startet han produksjonsselskapet 20/20 Pictures.

E-post
Hjemmeside Snurrehus
Hjemmeside 20/20 Pictures