Kulturnæringa i nord former framtia – du e invitert

 In Nyheter

– Bli med på en annerledes konferanse!

Hermetikken inviterer til en heidundrende jubileumsfest med en konferanse litt utenom det vanlige. Med fokus på de store internasjonale og digitale mulighetene som har vist seg i kjølvannet av korona-krisen, skal vi utforske en ny framtid, innovative konsepter og uoppdaga nettverk. Verden har plutselig blitt så liten, og den digitale revolusjonen gjør det mulig for oss å treffe hvem som helst, hvor som helst og når som helst. Hvilke muligheter gir dette oss?

Konferansen vil foregå på forskjellige steder i byen, og programmet inneholder overraskelser, hemmeligheter og utfordringer som ikke vil avsløres før du står midt i det. Ta steget ut i det ukjente og la deg inspirere!

Og sist men ikke minst: Hermetikken Kulturnæringshage har bursdag – og er 20 år ung i 2021! Vi avslutter derfor konferansen med en forrykende bursdagsfest og jubileumsmiddag, og vi håper du vil feire sammen med oss.

Tid og sted:
Vadsø 28.–29.september 2021

Oppstart tirsdag 28. september kl. 17:00 på Kooperativet Kulturscene.
Selve konferansen rundes av onsdag 29. september kl. 17:00. Vi avslutter med en herlig bursdagsfeiring og jubileumsmiddag utover kvelden 29. september med start kl. 19:30

Inkludert i deltakeravgift:
Deltakelse på hele konferanseprogrammet. Kveldsmiddag 28.sept., lunsj 29.sept., pauseservering og deltakelse på Hermetikkens jubileumsfest med middag. Deltakeravgiften er den samme (fast) om du deltar på alt, eller om du bare deltar på deler av arrangementet.

Priser:
Betalingen skjer ved påmelding, hvor du velger vipps eller kort. Kvitteringen mottar du på e-post og påmeldingen er bindende. Du kan melde på flere deltakere samtidig.

For Hermetikken-medlemmer:
1100,- + mva

For andre Kultur- og Kulturnæringsaktører:
1400,- + mva

For andre deltakere:
3700,- + mva

Påmelding:
Endelig påmeldingsfrist er 13. september

Du melder deg på her:
https://www.deltager.no/event/20-ars_jubileum_hermetikken

Overnatting:
Overnatting må du bestille og betale selv. Det er holdt av rom på Scandic Hotel i Vadsø. Rommene er holdt av til 13.september (først til mølla). Send e post til leisure.vadso@scandichotels.com. og oppgi referanse «Hermetikken Kulturnæringshage». Pris på overnatting er:

Enkeltrom: kr. 1390,- per døgn
Dobbeltrom: kr. 1390,- per døgn.

 

Vi gleder oss til å treffe alle Kulturnæringsvenner igjen og håper vi sees i Vadsø i september – det her blir stas!