Ledig 100% stilling som bedriftsrådgiver

 In Nyheter

SØKNADSFRIST 15. MARS 2021

KONTAKT DAGLIG LEDER METTE WESTLIE HVIS DU HAR FLERE SPØRSMÅL
TELEFON: 410 21 591 
E-POST: METTE@HERMETIKKEN.NO

 

Er du vår nye bedriftsrådgiver?

Vi ser etter deg som vil være med å videreutvikle kulturnæringsbedrifter i Troms og Finnmark.

Hermetikken Kulturnæringshage har ledig en 100% stilling som bedriftsrådgiver.

Kontorsted: Vadsø eller Tromsø.

 

Dine arbeidsoppgaver og egenskaper

Hos oss blir du en del av et spennende miljø hvor dine primæroppgaver vil være å arbeide tett med bedriftene i nettverket vårt. Som bedriftsrådgiver bistår du bedriftene med prosjekt- og ideutvikling, forretningsutvikling, nettverksbygging og søknadsprosesser. Vi er ute etter deg som har erfaring fra bedriftsrådgivning. Det er viktig at du opparbeider deg en god relasjon med eksisterende og nye bedrifter, kommuniserer godt i møte med dem og er troverdig og profesjonell. Det en stor fordel om du har erfaring fra arbeid med små bedrifter og kjennskap til kulturnæringsfeltet. Vi ser også positivt på om du har et eksisterende nettverk i regionen, samt erfaring med prosjektstyring.

Ikke bare er du en rådgiver i bedriftenes utviklingsprosesser, men du bistår også internt i Hermetikkens ulike utviklingsprosjekter. Det er viktig at du trives med et høyt tempo og nye utfordringer. Vi jobber blant annet med å digitalisere kulturnæringshagen, det er derfor en stor fordel at du behersker digitale plattformer og verktøy. I samarbeid med dine kolleger bidrar du også til å utvikle kompetansehevende tiltak for hele bedriftsnettverket, slik som kurs, webinar, nettverksaktiviteter og workshops for hele regionen. Vi trenger derfor deg som har høy gjennomføringsevne, er positiv og uredd for å dele av din kompetanse. Dessuten er vi brobyggerne for bedriftene og driver aktivt med nettverksbygging mot næringsliv, virkemiddelapparatet, offentlig og private kompetansepartnere. Vi ønsker deg som er selvstendig, proaktiv, resultatorientert og liker å samarbeide med andre.

Vi tilbyr

Vi er i dag 5 ansatte med kontorsted Vadsø og vurderer nå et kontorsted i Tromsø, i samlokalisering med andre utviklingsmiljø. Hos oss får du stor frihet i egen arbeidshverdag og ansvar for egne arbeidsoppgaver. Vi tilbyr en utfordrende stilling med varierte og spennende arbeidsoppgaver i et godt og inspirerende arbeidsmiljø. Du vil også få konkurransedyktige arbeids- og lønnsbetingelser.

 

For å søke stillingen er det et krav å ha høyere utdanning innen fagfelt som forretningsutvikling, entreprenørskap, innovasjon e.l., men relevant erfaring og egnethet kan veie opp for manglende utdanning. Søknadsbrev sendes med CV og 2-3 referanser til Hermetikken Kulturæringshage AS på mail til mette@hermetikken.no innen søknadsfristen 15.mars. For ytterligere opplysninger ta kontakt med daglig leder Mette Westlie på telefon 410 21 591.