Lyst å jobbe i Hermetikken?

 In Nyheter

LEDIGE STILLINGER SOM PROSJEKTUTVIKLER OG AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Skjermbilde 2017 01 30 kl. 11.36.17

Hermetikken er en kulturnæringshage med 37 kulturnæringsbedrifter i et spennende og kreativt nettverk. Næringshagen bistår sine medlemsbedrifter med kompetanse, nettverk, rådgivning, markedsføring og forretningsutvikling. Vi utvikler og leder også egne utviklingsprosjekter for å styrke og
videreutvikle kulturnæringene. Hermetikken Kulturnæringshagen har 2 ansatte
med kontorsted Vadsø, 
men er en regional næringshage
som har medlemmer fra hele Finnmark.

Skjermbilde 2017 01 30 kl. 11.36.17

Vi er så heldige at vi stadig får flere medlemsbedrifter og større aktivitet. Vil du være med på en spennende, annerledes og kreativ reise sammen med oss har du bare en ting å gjøre – SØK!! Vi trenger:

Prosjektutvikler

Som prosjektutvikler vil du arbeide tett med våre bedrifter. Kulturnæringene arbeider i stor grad prosjektorientert, på tvers av sjangre og er ofte nytenkende og kreativ i sin prosjektutvikling. Vi søker en prosjektutvikler som er en god veileder for bedriftene både i utviklingsarbeidet, struktur, økonomi og ift. virkemiddelapparat. Som prosjektutvikler vil du også arbeide med utviklingsprosjekter som Hermetikken Kulturnæringshage igangsetter.

Vi ønsker oss en prosjektutvikler som har erfaring med prosjektarbeid- og utvikling. Har du i tillegg erfaring med veiledning/rådgiving av bedrifter, er det supert. Vi legger også vekt på at du har kjennskap til virkemiddelapparatet og god skriftlig fremstillingsevne.

Er du flink til å etablere gode relasjoner, er forretningsorientert og strukturert, er glad i endring og utvikling? Ja, da er du definitivt den rette for oss.

Autorisert regnskapsfører

Som regnskapsfører vil du arbeide tett med våre bedrifter. De fleste er små mikrobedrifter med 1-4 ansatte. Vi søker en regnskapsfører som kan tilby bedriftene regnskapstjenester, veiledning, rådgiving og opplæring. Du bør ha erfaring med prosjektregnskap og interesse og kjennskap til ulike nettbaserte regnskapssystem. God IT forståelse og kunnskap om bedriftsøkonomi/-regnskap er viktig for oss.

Vi liker regnskapsførere som er strukturert, forretningsorienter og «holder oss i ørene», samtidig som du ser muligheter og har god dialog og veiledning for våre medlemmer.

Bli med på laget vårt!

Hermetikken Kulturnæringshage ekspanderer og utvikler stadig nye tilbud og tjenester, også nasjonalt. Hos oss vil du bli en del av et spennende miljø og få en variert arbeidshverdag stappfull av muligheter. Du vil få muligheter til å utvikle din egen stilling/forretningsområde og stor frihet i egen arbeidshverdag med ansvar for egne arbeidsoppgaver. Så er du sulten, lysten på å prøve noe nytt i en kreativ bransje så er Hermetikken helt klart det riktige stedet for deg.

Kontorsted Prosjektutvikler: Vadsø

Kontorsted Autorisert regnskapsfører: Kan diskuteres.

Søknadsfrist: 27.februar

Tiltredelse: Mai/juni 2017

Søknad, CV og referanser sendes: Hermetikken Kulturnæringshage, Postboks 314, 9811 Vadsø eller epost mette@hermetikken.no

Nærmere opplysninger: Daglig leder Mette T. Westlie, tlf. 410 21 591 / mail: mette@hermetikken.no