Moltafestivalen – den trivelige matfestivalen

 In Nyheter

For 3. år på rad inviterer Hermetikken-medlem Siss-Heidi Hansen i Tufjord til Moltafestivalen! Det går rykter om at det er årets triveligste matfestival!

Moltafestivalen er en matfestival lokalisert 71° Nord på Rolvsøya i Vest-Finnmark og går i år av stabelen den 15. – 18. august.

Den driftige Siss-Heidi er gründeren som står bak både Matfestivalen, reiselivsbedriften Tufjord Brygge og Molta AS.

Fantastiske matopplevelser

Enda en Hermetikken-medlem er involvert i festivalen: Varangerkokken Tor-Emil Sivertsen fra Vardø vil sammen med kokkelærling trylle fram de lekreste retter gjennom hele festivalen! Hver dag vil vi by på en ny matopplevelse på en ny lokasjon på festivalområdet.

Her er litt av menyen:

Torsdag:

Åpningsmiddag: 5-retteres festmiddag der du blir tatt med på en reise Rolvsøya Rundt. Vi byr på lokale råvarer fra hav og land.

Fredag:

Skalldyraften på Tørrfiskloftet.

Serveres med salat og hjembakt loff og brød.

Lørdag:

Grilling av villsau fra Rolvsøy med godt tilbehør.

I tillegg er «Galleri ytterst ute kafé» åpent fra 12:00 alle dager.

Her serveres Ann Kristins kaker, småretter, sørøyburger, festivalpølse fra kjøttmester Solberg Pettersen Tromsø og suppeforfriskninger fra Varangerkokken.

Fikk du lyst til å delta; Meld deg på HER.