Reintag – fordi webdesign er viktig

 In Nyheter

Reintag heter nykommeren som nettopp har blitt en del av Hermetikken-nettverket. Bak bedriften står Tore Larsen som selger seg inn med ordene «Finnmarksbasert webutvikler med sans for moderne webdesign«. Intet mindre.

Webdesign og webutvikling dreier seg om å lage de gode å framtidsretta nettløsningene. Reintag er et nyetablert firma som har fokus på nettopp dette, sier Tore.

– Det handler om å skape de gode opplevelsene på nettet.

– Eller for å si det på bedriftsspråket: Vi leverer komplette nettsideløsninger som er tilpasset alle plattformer; Både pc, nettbrett og smarttelefoner). Jeg gjør både design og utvikling (programmering) av nettsider.

Reintag er stasjonert i Finnmark, i Vadsø og er i kontorfelleskap med noen av de andre Hermetikken-bedifter i «Gammelbanken» sine lokaler.

På spørsmål om hvorfor Tore meldte seg inn i Hermetikken-felleskapet, sier han:

– Jeg syntes det virket som et veldig godt miljø, med veldig flinke folk!

Solid kompetanse

Tore Larsen er utdannet mediegrafiker etter fullført lærlingetid i reklamebyrået Arc Giraff. Han har svennebrev i Mediegrafikerfaget etter to års lærlingetid. Han har også tatt ett år på grafisk design ved det som den gang het Norges Kreative Fagskole.

– I tillegg til dette har jeg eksprimentert med slikt på hobbybasis et par år før jeg startet med utdanningen. 

Jeg både designer og utvikler nettløsninger. Det er viktig for meg at løsningene både ser bra ut, og fungerer prikkfritt, sier Tore med et smil.

Det har han vært opptatt av helt siden han var ung og vokste opp i Vestertana i Tana kommune.

– Jeg hadde en rolig oppvekst uten gjevnaldrende i nærheten bortsett fra min bror. Det førte til at jeg ganske tidlig fikk interesse for datamaskin og teknologi, noe jeg den dag i dag synes er veldig interessant.  

Det tjener kundene på, for kvaliteten er det lite å utsette på. Til nå har han kunder både i Tana, Vadsø og Karasjok. 

– Jeg har levert nettsider til blant annet SEG i Tana, se eksemplet på segdeatnu.no og Sámi house, se eksemplet samihouse.no. På begge disse prosjektene har jeg levert både design og utvikling. 

Ble du interessert i hva firmaet kan gjøre for deg, kan du sjekke inn på Reintag.no og få vite mer.