Skal du søke penger for å synliggjøre film?

 In Nyheter

Fredrik Mortensen debuterte i 2018 med dokumentaren «Parkert». I tillegg til å ha produsert, regissert og fotografert filmen har han også distribusjon på den.

Fredrik har reist rundt omkring i inn- og utland med filmen sin og dukker nå opp på et spesialsydd webinar i regi av Hermetikken Kulturnæringshage og Nordnorsk Filmsenter (NNFS).

Her skal han fortelle om hvordan han har jobbet for å selge filmen til kinoer og privatpersoner. I tillegg skal Ingrid Dokka i NNFS fortelle hva de legger vekt på i søknader om penger til å synliggjøre film.

Dette er det tredje webinaret der film og distribusjon er tema. Filmkonsulent ved Nord Norsk Filmsenter, Ingrid Dokka, holder en introduksjon som tar opp tematikk beskrevet under. Det blir anledning til å stille spørsmål.

Vi tilbyr tre webinarer hvor film og distribusjon er tema. Vi anbefaler at du følger alle tre webinarene. Filmkonsulent ved Nord Norsk Filmsenter, Ingrid Dokka, holder en introduksjon som tar opp tematikk beskrevet under. Det blir anledning til å stille spørsmål.

Dette er det 3 webinaret i serien som omhandler distribusjon, støtteordninger, inntektsmuligheter og markedsføring av film.

Vil du delta på webinaret, ta kontakt med torill@hermetikken.no