Skriv noe… sier Facebook, men hva?

 In Nyheter

Kjenner du at din bedrift ikke helt vet hva dere skal legge ut på deres sosiale kanaler? Da er det hjelp å få, for Hermetikken-bedriften Kreativ Industri tilbyr 1-dags workshop i bruk av sosiale medier i rundt i Finnmark i mai.

Kreativ Industri jobber blant annet med rådgivning i digital kommunikasjon for mange bedrifter, og merker stor etterspørsel i næringslivet etter kompetanseheving i bruk av sosiale medier, forteller prosjektleder Merete Reginiussen.

Unknown

– Det er derfor vi har utviklet disse kursene i samarbeid med Innovasjon Norge Arktis. Mange tar some-kurs der de lærer ting som de ikke klarer å bruke i praksis etterpå.

– Derfor har vi innrettet våre kurs i en wokshopmodell der bedriftene får prøve seg frem underveis i kurset – med veiledning fra oss og hverandre. 

 

Ikke bare for de små

Kursene er ikke primært for mikrobedrifter, det passer like godt for større bedrifter som ikke helt har knekt koden for hvordan de skal utnytte potensialet som ligger i sosiale medier.

Ikke alle bedrifter føler at de har den god nok «digital helse» på dette området.

Derfor er dette kurset i sosiale medier for bedrifter i Finnmark midt i blinken, sier Reginiussen som er ansatt som digital rådgiver i Kreativ Industri.

– Dette første kurset er grunnleggende for bedrifter som ikke har jobbet mye med sine sosiale medie-kanaler til nå. Det kan også passe for bedrifter som har hatt kontoer på sosiale medier en stund, men som ikke synes de får det til å gi effekt. Det kjøres som en workshop, der deltakerne får prøve ut det de lærer underveis i kurset.  

Når og hvor?

Kurset et et dagskurs fra kl. 09.00 – 15.00 og går i Alta 10. mai, Hammerfest 11. mai, Kirkenes 22. mai og Vadsø 23. mai. Det blir også et kurs i Båtsfjord, men dato er ikke endelig bestemt enda. 

Prisen er kr. 2.900,- per deltaker inkludert lunsj.

Påmelding skjer til post@kreativindustri.no med frist 8. mai. 

Det er begrenset antall deltakere.