– Takk Hermetikken, dere er gull!

 In Nyheter

– Jeg bruker også Hermetikken til regnskap, økonomisk bistand og rådgivning. Jeg har aldri likt den delen av det å drive virksomhet, da kan jeg heller gjøre det jeg liker å gjøre, så tar Hermetikken seg av det som er mindre gøy. For det kan de virkelig. Takk Hermetikken, dere er gull!!

Det sier Kim-Erling Johansen. Han har vært medlem av Hermetikken-nettverket i 4 år, og bygd opp sin bedrift til å bli en solid bidragsyter til alle de som trenger hans kompetanse.

Hvorfor ble du medlem av Hermetikken Kulturnæringshage?

– Jeg har drevet med virksomhet innenfor lyd og lydteknikk siden 2009 og startet som et enkeltmannsforetak. Da jeg ble medlem i Hermetikken i 2016 var det for å komme inn i ett nettverk med flere små kulturnæringsbedrifter i nærområdet.

– Etter å hatt noen møter med rådgivere og konsulenter der, og fått masse gode råd og idéer, bestemte jeg meg for å starte AS. Hermetikken hjalp meg både med selve oppstarten av aksjeselskapet, søknader på oppstartsmidler, og bare det å komme i gang.

Bistand til det jeg liker

– Jeg skjønte raskt at disse folkene er utrolig flinke til det de gjør, og mine bekymringer om oppstart, økonomi, investeringer og det som hører med forsvant relativt raskt. Rein Lyd var født.

Nå, ett par år senere, har jeg bygd lydstudio, investert i diverse utstyr, og føler meg tryggere enn jeg har gjort på mange år.

Jeg bruker også Hermetikken til regnskap, økonomisk bistand og rådgivning. Jeg har aldri likt den delen av det å drive virksomhet, da kan jeg heller gjøre det jeg liker å gjøre, så tar Hermetikken seg av det som er mindre gøy:). For det kan de virkelig.

– Takk Hermetikken, dere er gull!!