Til Hollywood på sommerkurs!

 In Nyheter

– Jeg er på kurs i sommer i Los Angeles, nærmere bestemt West Hollywood og blir der i 2 måneder. Her skal jeg lære å blir skuespiller-coach. God sommer! 

Det skriver Ingá Márjá Sarre i en mail til oss. Hun er en av våre mange Hermetikken-medlemmer som bruker sommerferien til alt annet enn å feriere. Slik er det ofte for kunstnere og kulturnæringsaktører som jobber prosjektbasert. Da må man gripe sjansen til jobb og læring når sjansen byr seg, ferietid eller ikke.

Ingá Márjá er skuespiller, joiker og sanger fra Guovdageainnu/Kautokeino og jobber som skuespiller i både film, TV og teater, i tilegg har hun stemmen i animasjonsserier for barn. Ved siden av å være Hermetikken-medlem er hun en aktiv del av kunstnerkollektivet Dáidadállu.

– Det er støtte fra Norsk Kulturråd og Adhoc midler fra Sámi Lávdi som gjør at jeg kan dra til USA og ta Ivana Chubbuck Skuespiller Coach utdannelse.

Ingá Márjá som er glad for å få denne muligheten. 

 Vil du vite mer om Ingá Márjá Sarre eller kontakte henne for oppdrag, gå til web-siden hennes imsarre.no eller sjekk ut facebooksiden