Trine Lise gir påfyll til kulturnæringene

 In Nyheter

Når Finnmarks kulturnæringsbedrifter samles i Alta i oktober får de oppleve humorist Trine Lise Olsen som læremester (foto: Eva Stensland). Hun er nemlig en av foredragsholderne på den 3. utgaven av Surstoff Kulturnæringskonferanse. 

Humoristen fra Indre Billefjord har gjort stor nasjonal suksess som stand-up komiker og foredragsholder. Det er denne suksesshistorien kulturnæringsbedriftene får høre om under tema ”Synlig og uredd – for å styrke bedriften din”. 

Trine Lise ser frem til å møte fylkets kreative sjeler på konferansen:

– Jeg gleder meg til å komme hjem for å jobbe, det er så fint at vi markerer oss i Finnmark. Vi har jo alt her, vi trenger ikke syte til sør, men vi må være enda flinkere til å vise hva vi har!

Linn Henriksen, som er prosjektleder for årets konferanse, ser frem til å ha en profesjonell humorist som foredragsholder.

 – Det er viktig at de kulturnæringsbedriftene som har funnet suksessnøkler kan gi inspirasjon og gode råd til resten av næringen om hvordan man kan gjøre bedriften sin enda synligere og sterkere. Trine Lise er en sterk, morsom og samfunnsengasjert stemme fra nord, som bemerker seg på flere områder. Vi gleder oss masse til å høre henne som foredragsholder.