Våre nyeste medlemmer!

 In Nyheter

Den siste tiden har fire nye bedrifter blitt med på Hermetikken-laget. Her kommer en presentasjon av disse!

 

LIDIN HANSEN FILM

Anders Lidin Hansen er filmregissør, manusforfatter og skuespiller fra Tromsø.

Han spilte rollen som Torleif Taraldsen i Hotel Cæsar i perioden 2013-2015.  I 2018 hadde han rollen som Eirik i Netflix-filmen The Lost Cafe. Kortfilmene hans Slipp meg inn og Inn i tåka ble vist på Tromsø Internasjonale Filmfestival i 2021 og 2023. Han ble nominert til prisen Skårungen av Nordnorsk filmsenter i 2023.

I 2024 er Anders høyaktuell med kortfilmen Slipp meg ut. Filmen handler om Sara som sett fra utsiden lever det perfekte liv sammen med Jens. Men en uro har sakte begynt å vokse frem i henne. For Sara er det fortsatt de gode sidene ved forholdet som viser det riktige bildet av hvordan de har det. Men det er i ferd med å endres.

Instagram
anders_lidinhansen@hotmail.com
YouTube

 

BOK & BEHAG

«Bok og Behag AS ledes og driftes av meg Ingjerd Tjelle. Jeg er en ekte finnmarking som både er født i fylket, og har levd mesteparten av mitt liv her. De siste 30 år ved den mektige Varangerfjorden. Her har natur, kultur og historie alltid preget menneskene. Både de som bor her, og de som besøker oss.»

Hjemmeside

 

NORDIC/DOCS

«Fredrikstad er igjen stedet for å se de beste og siste dokumentarfilmene fra inn- og utland, for å bli inspirert, treffe dine kollegaer på festivalkafeene, søke samarbeid og utveksle ideer og erfaringer, delta på mesterklasser med nordiske og internasjonale dokumentarfilmikoner, og for å møte mennesker fra tv-stasjonene og finansieringsinstitusjonene som Norsk Filminstitutt, Viken -, Sør-Norsk – eller andre regionale Filmsentre.»

Hjemmeside
Facebook
Instagram
laterna@laterna.no

 

FILM & KINO

Film & Kino representerer Kino-Norge og jobber for kinoens interesser og vilkår.

– FILM ER BEST PÅ KINO –

Film & Kino er bransje- og medlemsorganisasjon for kommunale og private kinoer. Organisasjonen ble stiftet i 1917 under navnet Kommunale Kinematografers Landsforbund (KKL), og driver i tillegg Bygdekinoen.

Film & Kino skal jobbe for kinoenes posisjon, og har oppgaver som:

  • Administrasjon knyttet til drift av digitale kinoer
  • Kampanjer og bransjeaktiviteter
  • Teknisk assistanse og kompetansebygging
  • Utvikling av kinobransjen
  • Rådgivning og kompetanseutvikling
  • Filmleieforhandlinger for de små kinoene
  • Informasjon og samfunnskontakt

Hjemmeside
Sentralbord: 22 47 46 22
post@kino.no
Facebook