Velkommen til «Synlig Suksess» i oktober og november!

 In Nyheter

Jobber du med å gjøre andre synlig?

Hermetikken Kulturnæringshage ønsker å samle flinke folk i regionen som jobber med visuelle og digitale virkemidler, til en spennende workshop.

Kampen om oppmerksomhet er tøff, og både offentlige og private virksomheter i vår region jobber hardt for å tiltrekke seg både arbeidskraft og kunder. Synlighet er dere gode på! Og flere burde bruke deres spisskompetanse og tjenester – Kommunene og reiselivsnæringen er to aktører som hadde tjent på det.

Vi inviterer dere til en helt spesiell workshop hvor vi skal jobbe praktisk, og diskutere hvordan vi kan nå disse potensielle kundegruppene bedre. Og kanskje kan vi jobbe smartere sammen som bransje for å skape konkurransefortrinn?

BLI MED!

Denne workshopen passer for deg som har spesialkompetanse innen ditt felt, men ønsker å løfte blikket og se på nye måter å jobbe på som både kan gjøre din bedrift og bransjen bedre og som samtidig kan skape gode løsninger for lokalsamfunn og andre næringer. Bli med på 4 dager med innsikt, erfaringsdeling og kompetanseheving.
Påmeldingsfrist: 16. oktober
TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!