Vi går inn i det nye året med tre nye medlemmer

 In Nyheter

Helt på tampen av året ønsket Hermetikken velkommen til tre nye medlemmer; Krane Meby Film, Karabin Sans og Finnmark Productions.

KRANE MEBY FILM
Det er Truls Krane Meby som står bak Krane Meby Film. Den prisvinnende og selvlærte filmskaperen holder til i både Lofoten og Berlin, og er både regissør, klipper og manusforfatter. For tiden er Krane Meby høyaktuell med spillefilmen Katja drømmer om å våkne – en intens og morsom fortelling om en ung dame fanget i et mylder av selvpåførte forpliktelser. Filmen har tidligere blitt vist på blant annet Oslo Pix, Bodø Filmfestival og Tromsø Internasjonale Filmfestival – for å nevne noen.

Ellers holder Krane Meby seg opptatt; han har en spennende filmografi bestående av diverse kortfilmer, i tillegg til at han for tiden er i gang med diverse prosjekter i samarbeid med både Mattima Films, Lofoten Film Collective, Rein Film, samt True Content Productions.

Les mer om Krane Meby Film her:
Hjemmeside
Twitter
IMDb

KARABIN SANS
Karabin Sans består av erfarne spesialister innen UX- og tjenestedesign i Oslo og Bergen. De har fokus på forbedring og samfunnsansvar, og dette gjelder alle deres kunder og oppdrag.

Den 1. januar 2023 åpnet Sans kontor i Tromsø, og det er i denne anledning at de kommer inn som nytt medlem i Hermetikken. Det er designere fra Røst Kommunikasjon som nå sitter med tøylene hos Karabin Sans avdeling i Tromsø; Knut Åserud, Bibi Van Der Linden og daglig leder Tor Åge Vorren. Det nyåpnede kontoret i Tromsø er altså i svært gode, kompetente hender. Parallelt med at designerne i Røst Kommunikasjon var på utkikk etter noe nytt, ønsket Karabin Sans på sikt å etablere kontor i Nord-Norge – og slik oppsto en vinn-vinn-situasjon. Fremover skal kontoret i Tromsø ha fokus på vekst, branding, design, UX-design og tjenestedesign – med hele nordområdet som nedslagsfelt.

Dette sier Vorren om etableringen av Karabin Sans i Tromsø:
– Jeg ønsker å tilby kunder og samarbeidspartnere et bredere spekter av høy kompetanse innen design. Behovet for design og designprosesser innen flere områder vokser, også i vår region. Vi kan nå hjelpe våre kunder å hente ut sitt potensiale mye større grad enn tidligere. Denne etableringen mener vi vil også tiltrekke etterlengtet kompetanse i designbransjen her vi bor. Fra Sans for design, og sans for nord.

Les mer om Karabin Sans og åpning av kontor i Tromsø HER.

Facebook
Instagram
Hjemmeside

FINNMARK PRODUCTIONS
Dette Vadsøbaserte produksjonsselskapet ble medlem hos Hermetikken på årets første dag, og ble dermed vårt nyttårsbarn for 2023.

Finnmark Productions er et nyoppstartet produksjonsselskap som spesialiserer seg innenfor spillefilm, reklameproduksjon og markedsføring. De skaper originalt innhold som har som mål å styrke og inspirere individer og bedrifter. Selskapets verdier er åpenhet, originalitet, tillit og troverdighet. Finnmark Productions har kompetanse innenfor en rekke tjenester; alt fra blockchain og NFTs – til foto og reklamefilm – til dokumentasjon og podcasting.

I samtale med Hermetikken snakker medeier, regissør og manusforfatter Espen Larsson varmt om Finnmark og et ønske om å løfte frem fylket. Fylket vårt er utrolig vakkert og helt unikt, og kanskje det mest undereksponerte fylket i landet. Larsson, som nylig har flyttet tilbake til Vadsø, har ambisjoner om å fremover kunne produsere film lokalt i Finnmark.

I tillegg er Finnmark Productions for tiden aktuelle med spillefilmen De gjenvendte – en zombiefilm litt utenom det vanlige. I dette universet har zombieapokalypsen nemlig allerede skjedd, og en kur er funnet. Nå skal altså tidligere zombier integreres inn i samfunnet igjen. Filmen er en horrorkomedie i stil med Shaun of the Dead (2004) og What We Do in the Shadows (2014).

Les mer om Finnmark Productions her:
Hjemmeside
Instagram
Facebook