Virkemiddelcafé for kulturnæringer

 In Nyheter

For første gang kjører Surstoff en Virkemiddelcafé. Når deltakerne kommer til Alta på Surstoff Kulturnæringskonferanse 6.-7. oktober får de anledning til gå på Virkemiddelcafé 2. dag på konferansen.

Det gir en en unik mulighet til å treffe det meste av virkemiddelapparatet på et brett!

Her kan deltakerne gå rundt i en uformell stemning og snakke med de ulike tilbyderne av støtteordninger, høre hva de har å tilby, og spørre om ting man lurer på. Det er lagt opp til en uformell Cafè-stil hvor folk også kan snakke med andre kulturnæringsaktører – dele erfaringer, tips og råd med hverandre!  

Åpent hus

Virkemiddelcaféen er ikke bare åpen for deltakerne på konferansen. Er det noen som er i Alta den 7. oktober og vil på denne spesielle caféen, ta kontakt med oss. Denne spesielle caféen er på Scandic Alta, så det er bare å stikke innom fra klokka 10.00 – 12.00 fredag den 7. oktober.

– Vi er veldig glad for at vi kan tilby Virkemiddelcafè på årets Surstoff-samling, sier prosjektleder Mette Westlie.

– Vi ønsker at enda flere Kulturnæringsbedrifter skal få finansiering til sine gode prosjekter og idéer. På Surstoff kan de treffe mange finansiører på et sted, få oversikt over hva de tilbyr, stille spørsmål og diskutere ideer.  Vi har super-dyktige kulturnæringer i Finnmark, og vi vil at flere regionale og nasjonale virkemidler skal gå til dem.

Eksklusive møter

Hvis kulturnæringene vil snakke med én spesiell finansieringsaktør som for eksempel Innovasjon Norge, så kan du «booke» eksklusive møter med de fleste virkemiddelaktørene rett etter Cafeen.

Kanskje har deltakerne tenkt å sende inn en søknad til en spesifikk støtteordning som de ønsker å diskutere? Eller du vil ha tilbakemelding på et prosjekt de tenker å gå i gang med? Det å få muligheten til å booke møte direkte med den de ønsker å møte kan de allerede ta kontakt med nå! Det er bare en e-post unna for å ordne en avtale. 

Skjermbilde 2016 09 24 kl. 21.04.15