Opplevelser/turisme

Ekkerøy Feriehus

Ekkerøy feriehus  tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur. Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Julemuséet

Verdens nordligste julemuseum i Mehamn gir julestemning hele året. Her får besøkende se julepynt og juletradisjoner fra mange land og kanskje finne en sjelden juleantikvitet å kjøpe.

Scandic Vadsø

Scandic Vadsø er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Vadsø. Med et rikt kulturliv og en rekke aktiviteter og arrangementer, som jazzfestival og kongekrabbefestival er Vadsø en destinasjon for å oppleve norsk kultur og natur på nært hold.

Vi tilbyr overnatting, kurs/konferanse fasiliteter, arrangementer som jubileer, dåp, bryllup, konfirmasjoner og minnestunder.
Vi har også restaurant som kan bookes alene for store arrangementer, eller bare kom innom og spis.

Tana Panorama Apartments

Tana Panorama leier ut stilige leiligheter med utsikt over Tanaelva i Finnmark og eies av Iris Egilsdatter og Ole Henrik Somby.

Tufjord brygge

Tufjord Molta & utleie A/S tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. Utleie av leiligheter og båter på bryggekanten i nydelige Tufjord på Rolvsøy i Vest- Finnmark. Kortest vei til de beste fiskeplassene!

Varangerkokken

Varangerkokken Tor Emil Sivertsen tilbereder og serverer fisk laget på lokale råvarer fra Vardø hotell, men tar også andre oppdrag med matopplevelser fra Varanger i fokus.