Opplevelser/turisme/museum

Christmas Museum

Nissemuséet i Mehamn er verdens største privateide samling av nisser og julepynt fra Norge, Russland, Tyskland og andre steder i verden. Nissemuséet har også pub/kafé og overnatting og drives av brødrene Odd-Einar og Raymond Tetlie.

visitnordkyn.com
f16oet@gmail.com
facebook

+47 908 19 266

Ekkerøy Feriehus

Ekkerøy feriehus  tilbyr småskala selvhushold overnatting, møterom og opplevelser midt i Varangers flotte natur. Vi leier også ut møterom for små grupper som vil tenke stort.

Ekkeroy.net
post@ekkeroy.net
facebook
Instagram

+47 908 91 558

Jakobselvkaia as

Jakobselvkaia driver innen turisme, konferanser og arrangementer. Vi holder til i et livlig maritimt miljø der vi leier ut tre nyoppussede leiligheter, dobbeltrom samt møte- og selskapslokaler. Vi arrangerer også sommer -og vinteraktiviteter, guiding og workshop.

jakobselvkaia@gmail.com
facebook
Instagram

+47 475 14 616

Langfjordnes Gjestegård

Vi tar mot «spesielle gjester» som ønsker seg en opplevelse utenfor allfarvei. Vi tilbyr guiding, fjellvandring, båtturer, overnatting og matopplevelser laget av ferske råvarer.

www.langfjordnes2.com
bente@sgnord.no
facebook

+47 905 71 279

 

Tana Panorama Apartments

Tana Panorama leier ut stilige leiligheter med utsikt over Tanaelva i Finnmark og eies av Iris Egilsdatter og Ole Henrik Somby.

tanapanorama.no
post@tanapanorama.no
facebook

+47 465 03 333

 

Tufjord brygge

Tufjord Molta & utleie A/S tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. Utleie av leiligheter og båter på bryggekanten i nydelige Tufjord på Rolvsøy i Vest- Finnmark. Kortest vei til de beste fiskeplassene!

+47 900 90 569

Varangerkokken

Varangerkokken Tor Emil Sivertsen tilbereder og serverer fisk laget på lokale råvarer fra Vardø hotell, men tar også andre oppdrag med matopplevelser fra Varanger i fokus.

+47 916 74 566