Opplevelser/turisme/museum

Amundsen Explorer AS

Vi er et Vardø-basert opplevelsesselskap. Vi tilbyr en rekke skreddersydde tjenester i regionen. Dette innebærer guidede turer, pakketurer og stedskoordinatorer blant mye mer, hør med oss.

Vi er 100% lokale og har den lokalkunnskapen som kreves for å skape de beste opplevelsene.

https://www.amundsenexplorer.com

Barents Arctic Explorer AS

Operasjonalisere tilbud innen turisme herunder aktiviteter, utleie av  utstyr og utvikling av konsepter.

Bugøynes Opplevelser AS

Driver overnattingsvirksomhet i Bugøynes.

Bugøynes Opplevelser (bugoynes.no)

Christmas Museum

Nissemuséet i Mehamn er verdens største privateide samling av nisser og julepynt fra Norge, Russland, Tyskland og andre steder i verden. Nissemuséet har også pub/kafé og overnatting og drives av brødrene Odd-Einar og Raymond Tetlie.

visitnordkyn.com
f16oet@gmail.com
facebook

+47 908 19 266

Greater Arctic Holding AS

GREATER ARCTIC HOLDING AS er en bedrift som holder til på besøksadressen Strandgata 19 i VARDØ. GREATER ARCTIC HOLDING AS driver innen Kjøp og salg av egen fast eiendom. Foretaket ble stiftet i 2019-04-10 som et Aksjeselskap .

Langfjordnes Gjestegård

Vi tar mot «spesielle gjester» som ønsker seg en opplevelse utenfor allfarvei. Vi tilbyr guiding, fjellvandring, båtturer, overnatting og matopplevelser laget av ferske råvarer.

www.langfjordnes2.com
bente@sgnord.no
facebook

+47 905 71 279

 

Maritim Facilitator Norway AS

Levere konsulent- og rådgivingstjeneseter innen maritim,  havne- og logistikk virksomhet. Foretaket skal fasilitere  planprosseser og prosjektprossesser. Foretaket skal levere/arrangere  maritime opplevelsesturer som f.eks seilturer, charterseilaser og  event. Foretaket skal drive med turistdestinasjonsutvikling for  båtturister og seilere. Foretaket skal kunne gi opplæring og  undervisning innen havnelogistikk, navigasjon og seiling.

Nordnorsk Filmkommisjon

Northern Norway Film Commission (NNFC) is an independent non-profit entity that was established in December 2019. It is owned and financed by the two northernmost counties in Norway: Nordland and Troms/Finnmark.

http://www.northernnorwayfilm.no

 

Tufjord brygge

Tufjord Molta & utleie A/S tar i mot små grupper for kurs/seminar, workshop og naturopplevelser. Utleie av leiligheter og båter på bryggekanten i nydelige Tufjord på Rolvsøy i Vest- Finnmark. Kortest vei til de beste fiskeplassene!

+47 900 90 569
+47 900 90 569

Varangerkokken

Varangerkokken Tor Emil Sivertsen tilbereder og serverer fisk laget på lokale råvarer fra Vardø hotell, men tar også andre oppdrag med matopplevelser fra Varanger i fokus.

+47 916 74 566

Varangertunet

Varangertunet, etablert sommeren 2016, er et familiedrevet gjestehus lokalisert i Vestre Jakobselv – hjertet av Varanger. «Vi er opptatt av å ta godt vare på våre gjester. Ved å dele vår kunnskap om naturen, kulturen og historien i Varanger ønsker vi å skape varige minner og gode opplevelser. Vi tilbyr nærhet til naturen og menneskene i Varanger!»

Hjemmeside
Instagram
Facebook