Vi er superklare for 10 nye år – sammen med dere!

 In Uncategorised

Til tross for uro og ustabilitet leverer Hermetikken-bedriftene så det griner! Festivaler, konserter, utstillinger, filmer, forestillinger, bøker, bilder, musikk, design for å nevne noe – som skaper oppmerksomhet og refleksjon både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Det er så ubeskrivelig inspirerende!!

År med corona etterfulgt av krigen i Ukraina har rammet flere av Hermetikkens bedrifter hardt. Mye av vår tid har gått med til de som har slitt mest (Husk at de som opplever at bedriften på en eller annen måte rammes av krigen, kan få gratis hjelp fra oss). Vanskelige tider har likevel ikke bremset kreativiteten og skaperkraften, kanskje snarere tvert imot. Vi opplever at nye ideer, risikovilje, nye samarbeid og nyskapende produksjoner leveres som aldri før.

Vi håper tiden vi går inn i gir gode vilkår for kulturnæringene. Nå vil vi sammen med dere gi fart på slettene og i nedoverbakke, og ikke bare ha oppoverbakker. 1.desember fikk vi vite at Hermetikken Kulturnæringshage blir løftet ytterligere i den nasjonale Næringshagestrukturen. Vår score var tredje best i hele landet, og vi er stolte og klare til å gi alt for kulturnæringsbransjen i regionen.

Vi har fått på plass en ny kollega, Anette, som du kan lese mer om i dette nyhetsbrevet.  Før sommeren er planen å ansette en ressurs til.  Vi er involvert i flere av våre bedrifters spennende satsinger og prosjekter, og er klare for å arbeide sammen med flere av dere. Vi jobber med å få etablert flere nettverk og samarbeid, vi vil være til stede på flere festivaler og arrangement hvor alle Hermetikkere vil inviteres til uformelle treff. Vi arbeider sammen med de to andre Kulturnæringshagene i Norge for å levere gode kurs og workshops til dere. Går alt som det skal, vil dette være klart tidlig i 2023. Vi vil at dere skal merke en mer proaktiv og offensiv Hermetikken – Vi er klare for 2023 sammen med dere!

Vi ønsker dere alle en herlig jul, fine dager og forhåpentlig litt fri fra jobb og hverdag. Så sees og høres vi i 2023!