Foto

Anne Olsen-Ryum

Jeg er selvlært fotograf fra Hasvik på Sørøya som har fotografert aktivt siden 2001. I 2005 etablerte jeg bedriften Hasvik Foto som jeg har drevet i tillegg til full jobb siden da.

Jeg påtar meg ingen former for fotooppdrag, men har spesialisert meg på å selge fotografier fra eget arkiv. Bildene mine selges som illustrasjoner til magasiner, blader, aviser, nettsider etc. Fotografiene selges også som utsmykning både til bedrifter og til private hjem.

www.hasvikfoto.no
post@hasvikfoto.no
faceook
Instagram
Twitter

Tlf. +47 482 49 989

Arctic Lux

Kunstner Emma Gunnarsson bistår med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag – alt fra portrett til dokumentar. Hun har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking.

www.emmagunnarsson.com
emma.gunnarsson@gmail.com
facebook

+47 469 54 174

Àrvu AS

Med en dyp forståelse for den nordnorske og samiske kulturen skaper vi visuelle identiteter for bedrifter i reiselivsbransjen, matindustrien, kreative næringer, industri og kultursektoren. Vi leverer visuell historiefortelling som innebærer unike farge- og materialvalg, fototeknikk og motiv, logosymboler og typografi.

www.arvu.no
hei@arvu.no
facebook
Instagram

Marie Louise Somby +47 951 88 296
Karine Kimo Pedersen +47 454 62 512

Bjarne Riesto

Bjarne Riesto er en fotograf som i stor grad finner sine motiver i naturen i nordområdene. Han tar ulike fotooppdrag for kunder i tillegg til å selge fotobøker og kalendere med nord-motiv.

www.riesto.no
bjarne@riesto.no
Blogg
facebook
Instagram

+47 971 47 664

Colour Your Past

Produserer fargelagte bilder av gamle svarthvite bilder til utsmykning, utstillinger, og privat bruk. Bilder kan enten kjøpes, eller leies ut med bruksrett.

colouryourpast.com
colouryourpast@gamil.com
facebook
Instagram

+47 99 55 01 16

Peak Vision Media

Peak Vision Media bistår kunder med foto- og filmoppdrag. Vi er totalleverandør på reklame og informasjonsfilmer. Vi jobber også som regissør og tekstforfatter til film. Peak Vision Media ledes av Andreas Ausland.

www.peakvisionmedia.no
andreas@peakvm.no
facebook
Instagram

Tlf. +47 928 13 942

Susanne Hætta

Jeg er en samisk forfatter, fotograf og fotokunstner i Vadsø, men jobber i hele landet. Jeg gjør både foto- og tekstoppdrag for bedrifter, enten med mobilt fotostudio eller på location.

susannefoto.com
susannehetta@gmail.com
facebook
Instagram

+47 996 47 147

Torgrim Hermansen Halvari

Torgrim Halvari tar foto -og journalistoppdrag over hele verden, samt kjører egne utstillinger og prosjekter. Lang erfaring og gode referanser.

Kreative nord: Torgrim Halvari
Torgrim1@me.com
facebook
Instagram
twitter

+47 995 59 433