Foto

Arctic Lux

Kunstner Emma Gunnarsson bistår med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag – alt fra portrett til dokumentar. Hun har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking.

www.emmagunnarsson.com
emma.gunnarsson@gmail.com
facebook

+47 469 54 174

Aurora Polar AS

Forskjellig medievirksomhet som visuell kommunikasjon, verbal kommunikasjon, foredrag, TV- produksjon, radioproduksjoner, dokumentarfoto, kunstfoto, konseptuelle fotoprosjekter, visuell kunst, film, bildespill, journalistikk, forlagsvirksomhet, mediekurs, fotokurs, medierådgivning, kommunikasjonsrådgivning, research, location scouting og forfattervirksomhet.

Bjarne Riesto

Bjarne Riesto er en fotograf som i stor grad finner sine motiver i naturen i nordområdene. Han tar ulike fotooppdrag for kunder i tillegg til å selge fotobøker og kalendere med nord-motiv.

www.riesto.no
bjarne@riesto.no
Blogg
facebook
Instagram

+47 971 47 664

Colour Your Past

Produserer fargelagte bilder av gamle svarthvite bilder til utsmykning, utstillinger, og privat bruk. Bilder kan enten kjøpes, eller leies ut med bruksrett.

colouryourpast.com
colouryourpast@gamil.com
facebook
Instagram

+47 99 55 01 16

Daiddadallu

Dáiddadállu er et unikt samisk kunstnerkollektiv som ble etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino, Sápmi i 2014. I dag er vi 21 kunstnere. Vi har dermed et bredt og levende kompetansemiljø. Kunstnerne på Dáiddadállu innehar spisskompetanse på hvert sitt felt og til sammen representerer vi fag som visuell samtidskunst, foto, film, TV-produksjon, grafisk design, forfatterskap, musikk, koreografi, interiør design, skuespill, joik og musikk. Alle Dáiddadállu-medlemmene har tilknytning til Guovdageaidnu/Kautokeino, men reiser og jobber med prosjekter i hele verden.

https://www.daiddadallu.com/

Hasvik Foto Anne Olsen-Ryum

Jeg er selvlært fotograf fra Hasvik på Sørøya som har fotografert aktivt siden 2001. I 2005 etablerte jeg bedriften Hasvik Foto som jeg har drevet i tillegg til full jobb siden da.

Jeg påtar meg ingen former for fotooppdrag, men har spesialisert meg på å selge fotografier fra eget arkiv. Bildene mine selges som illustrasjoner til magasiner, blader, aviser, nettsider etc. Fotografiene selges også som utsmykning både til bedrifter og til private hjem.

www.hasvikfoto.no
post@hasvikfoto.no
faceook
Instagram
Twitter

Tlf. +47 482 49 989

Iris Egilsdatter Nilssen

Documentary and art photographer in Sápmi/Norway

Peak Vision Media

Peak Vision Media bistår kunder med foto- og filmoppdrag. Vi er totalleverandør på reklame og informasjonsfilmer. Vi jobber også som regissør og tekstforfatter til film. Peak Vision Media ledes av Andreas Ausland.

www.peakvisionmedia.no
andreas@peakvm.no
facebook
Instagram

Tlf. +47 928 13 942

Susanne Hætta

Jeg er en samisk forfatter, fotograf og fotokunstner i Vadsø, men jobber i hele landet. Jeg gjør både foto- og tekstoppdrag for bedrifter, enten med mobilt fotostudio eller på location.

susannefoto.com
susannehetta@gmail.com
facebook
Instagram

+47 996 47 147