Foto

Arctic Lux

Kunstner Emma Gunnarsson bistår med å bygge og guide utstillinger samt fotooppdrag – alt fra portrett til dokumentar. Hun har også erfaring med undervisning, kurs, foredrag og workshops i fototeknikk og kunstutsmykking.

www.emmagunnarsson.com
emma.gunnarsson@gmail.com
facebook

+47 469 54 174

Aurora Polar AS

Forskjellig medievirksomhet som visuell kommunikasjon, verbal kommunikasjon, foredrag, TV- produksjon, radioproduksjoner, dokumentarfoto, kunstfoto, konseptuelle fotoprosjekter, visuell kunst, film, bildespill, journalistikk, forlagsvirksomhet, mediekurs, fotokurs, medierådgivning, kommunikasjonsrådgivning, research, location scouting og forfattervirksomhet.

Bjarne Riesto

Bjarne Riesto er en fotograf som i stor grad finner sine motiver i naturen i nordområdene. Han tar ulike fotooppdrag for kunder i tillegg til å selge fotobøker og kalendere med nord-motiv.

www.riesto.no
bjarne@riesto.no
Blogg
facebook
Instagram

+47 971 47 664

Daiddadallu

Dáiddadállu er et unikt samisk kunstnerkollektiv som ble etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino, Sápmi i 2014. I dag er vi 21 kunstnere. Vi har dermed et bredt og levende kompetansemiljø. Kunstnerne på Dáiddadállu innehar spisskompetanse på hvert sitt felt og til sammen representerer vi fag som visuell samtidskunst, foto, film, TV-produksjon, grafisk design, forfatterskap, musikk, koreografi, interiør design, skuespill, joik og musikk. Alle Dáiddadállu-medlemmene har tilknytning til Guovdageaidnu/Kautokeino, men reiser og jobber med prosjekter i hele verden.

https://www.daiddadallu.com/

Fotodama

Ingun Alette Mæhlum, kvinnen bak Fotodama AS, er fotograf og historieforteller som holder til i Tromsø. Ingun har stor interesse for interaksjonen mellom menneske og natur, og bildene hennes gjenspeiler gjerne hvordan den røffe naturen påvirker hverdagen i nord. Tematikk og motiver som fiskeri, reindrift, olje og gruvedrift er ofte å se blant bildene hennes da dette er en stor del av den daglige debatten i nord.

Tlf.: +47 902 06 446
E-post: fotodama@gmail.com
Hjemmeside

Hasvik Foto Anne Olsen-Ryum

Jeg er selvlært fotograf fra Hasvik på Sørøya som har fotografert aktivt siden 2001. I 2005 etablerte jeg bedriften Hasvik Foto som jeg har drevet i tillegg til full jobb siden da.

Jeg påtar meg ingen former for fotooppdrag, men har spesialisert meg på å selge fotografier fra eget arkiv. Bildene mine selges som illustrasjoner til magasiner, blader, aviser, nettsider etc. Fotografiene selges også som utsmykning både til bedrifter og til private hjem.

www.hasvikfoto.no
post@hasvikfoto.no
faceook
Instagram
Twitter

Tlf. +47 482 49 989

Iris Egilsdatter Nilssen

Documentary and art photographer in Sápmi/Norway

Peak Vision Media

Peak Vision Media bistår kunder med foto- og filmoppdrag. Vi er totalleverandør på reklame og informasjonsfilmer. Vi jobber også som regissør og tekstforfatter til film. Peak Vision Media ledes av Andreas Ausland.

www.peakvisionmedia.no
andreas@peakvm.no
facebook
Instagram

Tlf. +47 928 13 942

Susanne Hætta

Jeg er en samisk forfatter, fotograf og fotokunstner i Vadsø, men jobber i hele landet. Jeg gjør både foto- og tekstoppdrag for bedrifter, enten med mobilt fotostudio eller på location.

susannefoto.com
susannehetta@gmail.com
facebook
Instagram

+47 996 47 147

TV Klipp

«TV Klipp er et etablert medieproduksjonsselskap som leverer digital markedsføring og medieproduksjon til bedrifter. Med fokus på kreativitet med en god strategi og idé i bunn streber vi etter å levere visuelle opplevelser som engasjerer målgruppen og styrker merkevaren. Videoproduksjon, fotografering og 360-produkter er våre spesialiteter. Vi driver også Pixelverket, et felles film- og fotostudio i Mo i Rana.»

Hjemmeside
E-post
tlf. 94884489
Instagram
Facebook