TV Klipp

 In

«TV Klipp er et etablert medieproduksjonsselskap som leverer digital markedsføring og medieproduksjon til bedrifter. Med fokus på kreativitet med en god strategi og idé i bunn streber vi etter å levere visuelle opplevelser som engasjerer målgruppen og styrker merkevaren. Videoproduksjon, fotografering og 360-produkter er våre spesialiteter. Vi driver også Pixelverket, et felles film- og fotostudio i Mo i Rana.

TV Klipp har blant annet jobbet med Amfi, ARV, Arctic Race of Norway, Doosan, Elkem, Haneseth, Polarull, Ranahytta, Scandic, XL Bygg, samt flere kommuner. I tillegg deltar vi av og til på en film eller TV-produksjon spilt inn i Nordland/Troms.

Våre tre dedikerte ansatte er:
Tonje Vonstad, daglig leder:
Tonje er opprinnelig en filmfotograf som gründet TV Klipp i 2013. Hun hadde et ønske om å bistå travle bedriftsledere ved å gjøre presentasjonen av bedriftene deres enklere og bedre med bruk av film og bilder. Tonje har en bachelor i digital medieproduksjon og et år med økonomi og ledelse. Derfor er hun opptatt av at det ligger en god strategi i bunnen av hvert prosjekt. Med over 15 års erfaring i mediebransjen, er hun ekspert på å se muligheter og finne gode løsninger som matcher budsjettet. Hun er en god sparringspartner, når du ikke helt vet hva du vil.

Thomas Sætveit Jensen, manusforfatter og medieprodusent:
Thomas er selve limet i vårt produksjonsteam. Han har master i manus og bachelor i film- og TV-produksjon. Hans lidenskap for manus og historiefortelling gir våre prosjekter en unik dybde, og han har en unik evne til å skape dynamiske og minneverdige filmer.
I løpet av årene i TV Klipp har han utviklet en stor interesse for 360-produkter også, både foto, film og lyd i 360, samt virtuelle turer, som kan gi seeren en unik digital tilstedeværelse av et sted eller en opplevelse. Hans nøyaktighet og tekniske ferdigheter sikrer at hvert prosjekt er i trygge hender, så ta gjerne kontakt med ham for en idéstorm.

Marilee Goulet, medieprodusent og digital markedsfører:
Marilee har en bachelor i filmproduksjon og har arbeidet på en rekke ulike prosjekter, fra dokumentarfilmer til større produksjoner med filmcrew på over 50 personer. I Norge ble hun vant til å jobbe i mindre team. Hun er teknisk flink og hennes gode visjoner har gjort henne til en verdifull ressurs i hvert trinn av produksjonsprosessen, særlig som filmfotograf og redigerer! Hun har en lidenskap for å fortelle historier gjennom film og bilder.
I tillegg har Marilee opparbeidet seg kompetanse innen digital markedsføring. Hun skaper innhold og annonser som ikke bare er visuelt imponerende, men også strategisk målrettet.

Vi gleder oss til å bli kjent med andre aktører i Hermetikken Kulturnæringshage! Gjennom samlinger og utveksling av ideer, håper vi å bidra til en dynamisk og inspirerende miljø for alle involverte. Les gjerne mer om oss på våre nettsiden, følg oss på SoMe, og ta gjerne kontakt.»

Hjemmeside
E-post
tlf. 94884489
Instagram
Facebook