Journalistikk/media

Aurora Polar AS

Forskjellig medievirksomhet som visuell kommunikasjon, verbal kommunikasjon, foredrag, TV- produksjon, radioproduksjoner, dokumentarfoto, kunstfoto, konseptuelle fotoprosjekter, visuell kunst, film, bildespill, journalistikk, forlagsvirksomhet, mediekurs, fotokurs, medierådgivning, kommunikasjonsrådgivning, research, location scouting og forfattervirksomhet.

Formidlingskraft AS

Trenger du kommunikasjonstjenester, en konferansier, debattleder, foredragsholder, intervjuer/journalist, skribent, kåsør, foredragsholder eller konferansearrangør. Ta kontakt, så tilpasser vi oppdragets art med vår kunnskap.

formidlingskraft.no
torill@formidlingskraft.no
facebook

+47 951 55 520

 

Peak Vision Media

Peak Vision Media bistår kunder med foto- og filmoppdrag. Vi er totalleverandør på reklame og informasjonsfilmer. Vi jobber også som regissør og tekstforfatter til film. Peak Vision Media ledes av Andreas Ausland.

www.peakvisionmedia.no
andreas@peakvm.no
facebook
Instagram

Tlf. +47 928 13 942

Susanne Hætta

Jeg er en samisk forfatter, fotograf og fotokunstner i Vadsø, men jobber i hele landet. Jeg gjør både foto- og tekstoppdrag for bedrifter, enten med mobilt fotostudio eller på location.

susannefoto.com
susannehetta@gmail.com
facebook
Instagram

+47 996 47 147

Vinica Film og Media AS

Vinica film og media legger vekt på å fortelle den gode historien. Vi holder til i Vadsø i Øst-Finnmark, et område med stor natur, skiftende vær og utfordrende arbeidsforhold. Med vår kompetanse kan vi gjøre dette til noe unikt og spennende.

https://www.vinica.no/