Musikk

Ann-Helen Schølberg

Ann-Helen Schølberg er utøvende kunstner og musiker.

facebook
annscho@gmail.com
Instagram

Anthoni Hætta

Anthoni Hætta er pianist og musiker fra Kautokeino. Som musiker bruker han både pianoet og Ableton i fremføringene sine, der han blander kalde og luftige lydbilder med en melodiøs spillestil.

Anthoni Hætta er medlem av kunstnerkollektivet Dáiddádállu.

facebook
anthoni.haetta@gmail.com
twitter

+ 47 466 60 019

Ingá Márjá Sarre

Ingá Márjá Sarre er skuespiller med bachelorgrad i teaterproduksjon og skuespillerfag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Hun har også sang- joikefaglig utdannelse og tar oppdrag som skuespiller, sanger og joiker.

Rawdna Carita Eira

Rawdna Carita Eira er poet, låtskriver og dramatiker bosatt i Kautokeino. Hun arbeider både freelance og som dramatiker og inspisient ved Det Samiske Nasjonalteateret Beaivváš.

Rawdna Carita Eira er medlem av kunstnerkolletivet Dáiddádallu.

facebook
rawdnace@mac.com

+47 990 37 726

Rein Lyd

Rein lyd drives av Kim Erling Johansen og tilbyr lydetterarbeid, lyddesign, lydopptak og musikkproduksjon. Tar oppdrag i hele Nord-Norge.

facebook
kimerling80@gmail.com

+47 414 77 692

Sahkkon

Sahkkon AS er et produksjonsselskap i Kautokeino. Selskapet driver også med kunstnerisk virksomhet innen musikk og film. Selskapet ble stiftet i 2015 og ledes av Elle Márjá Eira. Hun har erfaring innen musikk, TV og filmbransjen.

ellemarja.com
sahkkonsound@gmail.com
facebook
instagram

+47 970 45 180

SBJohansen SKRIV

Jeg skriver og formidler scenetekst for teater, skriver sakprosa om samiske forhold, er skjønnlitterær forfatter og oversetter. Jeg tar oppdrag som sanger, foredragsholder og skuespiller.